Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax concreet geïnteresseerd in komst van Jeremiah St. Juste'

5 juli 2023 08:05 - 1908.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax concreet geïnteresseerd in komst van Jeremiah St. Juste"; image source: Pro Shots

Volgens 1908.nl maakt Ajax werk van de komst van Jeremiah St. Juste. De verdediger wordt gezien als opvolger van Jurriën Timber en directeur voetbalzaken Sven Mislintat zou al contact hebben gezocht met de speler zelf en Sporting Portugal. Zijn contract bij de Portugese Europa League-deelnemer loopt nog drie jaar.

St. Juste speelde in Nederland eerder voor sc Heerenveen en Feyenoord, maar liet zich vooral bij het Duitse FSV Mainz 05 zien. Afgelopen zomer maakte hij de overstap naar Sporting en kwam hij in zijn eerste seizoen tot 32 officiële duels. Sinds april is hij uit de roulatie met een spierblessure.
Tags

juste jeremiah sporting feyenoord fsv heerenveen mainz mislintat nederland portugal timber

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Triest heel triest, meer kan ik er niet van maken, als dit klopt althans.
Ik wordt afgemaakt hier( wat niet erg is) als ik kritisch ben op onze nieuwe TD, maar dit soort aankopen zijn dus het niveau van onze TD.
Haal Sanchez nu maar gewoon op bij Spurs als die wil.
+7/-5

 
1 jaar geleden
Los van het feit dat het niet zoveel zin heeft om de TD te veroordelen gebaseerd op geruchten, is het ook niet zo dat spelers die ooit bij Ajax hebben gespeeld automatisch beter zijn dan spelers die nooit bij Ajax hebben gespeeld. Ik heb deze jongen al jaren niet zien spelen dus kan daar weinig oordeel over vellen maar ik word wel een beetje moe van het eeuwig ‘haal die en die terug’…
+13/-0

 
1 jaar geleden
Ik steun je wel maar eerst maar zien of het echt zo is.
Daarbij, nog een contract voor 3 jaar wat afgekocht moet worden?
Voor een speler die al sinds april uit de roulatie is met een spierblessure...
+4/-0

 
1 jaar geleden
Ik word hier in 1ste instantie niet erg vrolijk van. Al blijft zijn tijd bij Feyenoord mij het beste bij en ik heb er geen actieve herinnering ;) van dat hij nou zo'n geweldenaar was. Heb hem al een tijd niet zien spelen al heeft hij zich in de Bundesliga prima staande gehouden volgens het bericht en basisplek bij Sporting. Er is wel behoefte aan een ervaren(bij voorkeur NL's talige) kracht achterin dus niet geheel onlogisch als het waar is en z'n statistieken zullen van de afgelopen jaren wel OK zijn. Daar wordt denk ik wel erg veel de nadruk opgelegd. Hij heeft 1 jaar bij Mainz maar 8 potjes gespeeld(blessure???). Dat hij sinds april niet meer speelt lijkt me ook niet bepaald een pluspunt. Denk dat we de hoop toch moeten vestigen op Kaplan en Hato voor de toekomst, maar zet daar aub een goede leermeester bij en 1 die kan opbouwen dmv goede passing.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Vooralsnog is het een gerucht, dus het is geen aankoop en de TD hierop afbranden is voorbarig. En het is trouwens "Ik word".
+4/-0

 
1 jaar geleden
Bedankt voor de verbetering, men snap het nu beter.
+2/-6

 
1 jaar geleden
Ik denk dat er gewoon geen geld is voor echte toppers. Kijk eens naar de beginjaren van Overmars. Toen kwamen er niet bepaald topspelers binnen. Marc werd toen erg bekritiseerd.
Hopelijk zitten er toppers in wording tussen de nieuwe aankopen.
Van deze speler geloof ik niet dat hij komt; er worden zoveel vreemde namen genoemd.
+2/-0

1 jaar geleden
Sanchez, vd Beek, Ziyech, etc.etc. allemaal spelers die amper minuten hebben gemaakt dus die gaan er ook niet meteen staan voor ons. Overigens heeft St. Juste qua balbehandeling, passing, etc. wel echt hele goede cijfers, nadeel is wel dat hij vaak geblesseerd is..
+4/-1

1 jaar geleden
Gezien de website geloof ik hier maar weinig van. En ik heb ook geen zin om mee te gaan huilen in al die negativiteit rondom onze club. We gaan het zien 😉⚽️
+7/-0

 
1 jaar geleden
Inderdaad, weer een hoop mensen hier die zo'n havenslaven website geloven.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Misschien eens goed lezen, in zo'n beetje al de berichten hierboven wordt de betrouwbaarheid in twijfel genomen.
+1/-1

1 jaar geleden
Dan gaat de medische staf het druk krijgen. Gezien zijn blessureverleden kan ik me niet voorstellen dat dit gaat gebeuren. Dit moet toch in data terug te zien zijn.
+4/-0

1 jaar geleden
Dit meen je niet. Heeft geloof ik ooit een keer bij de selectie van Oranje gezeten. Moet dat nou de nieuwe CV worden op weg naar beter?
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik hoop dat als St. Juste komt, we geluk hebben wat betreft zijn blessuregevoeligheid. Niet dat straks Kaplan, St. Juste, Wijndal en Rensch allemaal geblesseerd zijn. Je weet vantevoren niet wat er gebeurt. Ik denk wel dat St. Juste zich goed heeft ontwikkeld in het buitenland. Vaak zag ik hem als net niet optie voor Oranje, omdat de concurrentie moordend is achterin. Hij is supersnel en multi-inzetbaar. Ik denk dat hij een goede toevoeging aan onze selectie zou zijn.
+3/-1

1 jaar geleden
Tot nu toe doet onze nieuwe TD precies wat je verwacht van een TD van Stuttgart dat al jaren tegen degradatie vecht in de Bundesliga.
Balkanaankoop van de bank van Roma via een twijfelachtige Balkanmakelaar, trainer uit de databank, gokje met de v/d Boomenaankoop en nu belangstelling in St. Juste die goed scoort in de data maar wel heel veel geblesseerd is.
Dit moet dan door een onervaren trainer aan elkaar genaaid worden waarvan de data zeggen dat deze trainer daar heel geschikt voor is.
Onze nieuwe TD zal toch wel weten dat de lat hier wat hoger ligt als bij Stuttgart? Want of hij is redelijk geniaal of dit gaat helemaal niet goed.
+4/-3

 
1 jaar geleden
Genieën worden vaak niet begrepen.

De vraag is of Mislintat een genie is.
+3/-0

1 jaar geleden
geruchten het is een hoop geruchten dat is al
+1/-0

Waarom worden er in hemelsnaam berichten die afkomstig zijn van die site geplaatst? Iedere keer als dat kneusje met exclusief nieuws over Ajax komt blijkt het uiteindelijk totale onzin te zijn.
+4/-0

1 jaar geleden
Ik lees een hoop geruchten over spelers die komen of waar interesse in is Voorlopig is het een feit dat 8 juli ? de oefencampagne al weer begint , maar een volwaardig elftal staat er nog niet. Tot 31 augustus kunnen er nog spelers weggaan en komen. Ideaal is het allemaal niet.
+2/-0

1 jaar geleden
Lijkt me een broodje aap. Tenminste, daar hoop ik op. Deze jongen is veel te vaak geblesseerd en is nou ook niet iemand die het elftal naar een hoger niveau zal tillen. Is er dan nergens een goede en ervaren verdediger die je naast Hato in het centrum kunt zetten?
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Wat Ajax nodig heeft achterin is ervaring, leiding en NL voetbalfilosofie, het liefste Ajaxfilosofie, en iemand die kan voetballen Je kan moeilijk verwachten dat Hato en Kaplan de Ajax verdediging gaan vormgeven en de opbouw gaan verzorgen. De ene te jong, de ander terugkomend van een blessure. In je teamopbouw ga je dan altijd kijken naar de juiste mix van ervaring (leeftijd) en kwaliteiten. Dat Ajax uitkomt bij een St. Juste is niet onlogisch, ik denk dat het afhangt van de transfersom. Een speler als van der Boomen is logischerwijss ook de eerste die je haalt omdat hij niet zou komen als je ook bijvoorbeeld Gravenberch, Ziyech en van de Beek haalt. Er is dus een duidelijk beleid betreft spelers die volgens de huidige leiding niet passen, spelers die voor veel weg mogen en hoe je een nieuwe groep opbouwt. St. Juste heeft veel van wat Ajax nodig heeft, mist misschien wel wat kwaliteit, of is te duur, maar je hebt voor ernaast twee supertalenten als Kaplan en Hato.
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey farioli forbs frimpong gaaei gooijer hato jim jong kaplan kiki oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sutalo timber traore