Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer Jurriën Timber volgende week afgerond'

2 juli 2023 08:56 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Transfer Jurriën Timber volgende week afgerond"; image source: Pro Shots

Volgens transferexpert Fabrizio Romano zal de transfer van Jurriën Timber naar Arsenal volgende week worden afgerond. De clubs zijn alleen nog in gesprek over de betalingstermijnen, terwijl de medische keuring van de international nog moet plaats vinden. Ajax en Arsenal hebben al een akkoord bereikt over de transfersom die naar verluidt 42 miljoen euro bedraagt. Via bonussen zou daar nog eens 5 miljoen euro bij kunnen komen.
Tags

timber arsenal betalingstermijnen fabrizio keuring romano transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Termijnen? Die lui bulken van het geld.
Erg benieuwd wie onze TD gaat halen als vervanger van Timber?
+2/-2

 
1 jaar geleden
Ze hebben behoorlijk uitgegeven inmiddels, denk dat Arsenal dit in 10 termijnen wil spreiden. Ik denk overigens niet dat je zomaar een vervanger kan kopen, in dit geval misschien eerder kijken naar jeugd, misschien Hato?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat zij hebben uitgeven is niet Ajax zijn probleem. 1% bankrente op 42 miljoen is 420k voor Ajax over een jaar .
Hato zou ik ook goede optie vinden. Sanchez misschien proberen op te halen.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Sanchez is inderdaad ook een optie, maar die kun je niet tegelijkertijd met Bassey opstellen, dan mis je te veel voetballend vermogen. Thuis tegen Feyenoord kwam Ajax met Bassey en Timber er niet uit, met Sanchez en Bassey kun je alleen maar de lange bal hanteren.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Hato is een linkercentrale verdediger en Timber rechtscentraal. Ajax moet op zoek naar iemand wie naast Hato kan spelen.
+4/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Louis van Gaal gaf er gewoon een andere uitleg aan (naar je tegenstander toedraaien met je goede been) een stelde zonder problemen een LCV op RCV op.

En je hoorde er niemand over. Als je een tweebenige voorhoede speler treft maakt het geen bal uit of je wel of niet met je goede ben in het centrum staat.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Evengoed is Hato momenteel onze enige goede verdediger, dus iemand wie hem goed aanvult, moet onze prioriteit zijn. LCV op RCV is een backup plan.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik heb nog alle vertrouwen in Bassey. Maar weinig spelers die aangekocht worden weten meteen in het eerste seizoen te overtuigen. Ik zie Bassey nog steeds als potentiële topspeler die over 2 jaar zo 60 miljoen waard is. Daarom zou ik sowieso Bassey opstellen. Hato is voetbaltechnisch al erg sterk, die zou ik er graag naast willen zetten. Een rechtsbenige verdediger kan je in het centrum prima op links zetten of andersom, dat wordt pas onhandig op een back-positie.
+2/-3

1 jaar geleden
Hou eens op met die Fabrizio Romana als bron te gebruiken. Die gast geeft alleen maar updates over dat er geen updates zijn.
+3/-0

1 jaar geleden
Erg jammer dit. Alweer een begin twintiger weg van de Ajax opleiding. Had Mislitat Bassey en Jorge Sanchez maar ergens weten te slijten voor 42 miljoen en Timber houden.
+1/-0

1 jaar geleden
2 termijnen is prima, de 1e termijn van 42M zodra alles rond is en een termijn van 5M een jaar later. Zo moeilijk is het allemaal niet. En anders gewoon rente heffen, of nog handiger, Arsenal leent maar tot ze genoeg hebben om ons te betalen en betaalt hun financier maar af. Zij willen toch zo graag de grote meneer uithangen.
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom annex berghuis boomen branco elsimao farioli forbs godts halven hato henderson hlynsson jim jong kiki linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst