Transparent
Inloggen
Sluiten

'Youri Baas vertrekt op huurbasis naar NEC'

27 juni 2023 18:32 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Youri Baas vertrekt op huurbasis naar NEC"; image source: Pro Shots

Youri Baas lijkt komend seizoen voor NEC te gaan spelen. Dat weet De Telegraaf te melden. De Nijmegenaren lijken de linksback voor een jaar op huurbasis over te nemen van Ajax. Baas mag op huurbasis vertrekken uit Amsterdam zodat hij een heel seizoen op het hoogste niveau zijn minuten kan gaan maken. Zijn contract bij Ajax loopt nog drie seizoenen.




Tags

nijmegenaren telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Ik vond hem best goed spelen merendeel van de tijd. Fijn dat hij onder contract bij Ajax blijft. Een goed seizoen bij NEC draaien en dan weet je wat je aan hem hebt.
+4/-0

11 maanden geleden
Lijkt me niet verkeerd , ergens rijpen waar je veel speelminuten kan maken.
+3/-0

11 maanden geleden
Houden we zelf nog wel spelers over? Alles word blijkbaar verhuurd of verkocht. Welke spelers gaan wij kopen of uit de jeugd krijgen? Ik dacht dat baas wel goed was en regeer.
+2/-0

11 maanden geleden
Kijken of hij zich verder kan ontwikkelen tijdens de verhuurperiode.
Zo niet, dan blijft het in mijn ogen toch slechts middelmaat.
+1/-1

11 maanden geleden
Als de uitkomst is dat 20-jarigen (jeugd)talenten bij het eerste op de bank blijf hangen en door de weeks KKD spelen, is dit de gezondste en beste oplossing voor hun ontwikkeling en voor Ajax. En dan het liefst stallen bij clubs uit het linkerrijtje in NL, BE of elders.

Afgelopen jaren is dit vaak fout gegaan. Ook onder Ten Hag en ergens begrijpelijk. Overmars had een selectie geregeld die in staat was keer op keer te overwinteren in de CL. Voor menig aanstormend talent is de kloof, het niveau verschil dan dermate groot dat je weinig tot niet in het verhaal voorkomt. Unuvar is een uitstekend voorbeeld hoe het dan moet. Verhuurd aan Twente en kan ervaring op doen in de Conference League.

Nu Ajax van CL niveau is afgedaald is de stap na Ajax 1 kleiner geworden. Te minste, het ligt er maar net aan wat Mislintat nog aan kwaliteit binnenhaalt? Ik adviseer ook een ouderwetse Ajax spits die weinig kansen nodig heeft, want de ontwikkeling van Brobbey vind ik niet al te best. Soms is ie er met de kippen bij en anders heeft hij weer 10 mogelijkheden om tot scoren te komen. 17 miljoen euro voor betaald plus bonussen was het niet?
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom backup belofte berghuis bergwijn betrouwbaarheid bravo brobbey elsimao farioli gorter hag hato henderson hlynsson kiki meewerkt pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sosa sutalo ton tsja