Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Dave Vos verlengt contract tot 2025

27 juni 2023 18:19 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Dave Vos verlengt contract tot 2025</b>; image source: Pro Shots

Ajax meldt via de officiële kanalen dat Dave Vos de trainer blijft van Ajax. Vos had nadat John Heitinga naar de A-selectie was gegaan aanvankelijk een contract getekend tot het einde van dit seizoen, maar dit is nu met twee seizoenen verlengd. Yuri Rose zal zijn assistent worden. Hij was nu nog trainer van Ajax O17.

Meer op Ajax.nl




Tags

vos dave heitinga rose yuri

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Yoo. Kunnen we die Georgische rechtsbuiten niet ophalen? Zuriko Davitashvili kost slechts 2.5 miljoen dus het risico is klein en technisch zit het alvast goed
+2/-0

 
11 maanden geleden
1) Bordeaux heeft een optie tot koop;
2) Iedereen kan op Transfermarkt een bedrag doorgeven dat hij denkt dat de speler waard is. Natte vingerwerk van zolderkamer fantasten dus.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Ha ja. Zit wat in;-) Maar goed, het was weer effe genieten geblazen om te zien hoe Davitashvili ouderwets des Ajax dwars door de verdediging dribbelde. Verdediging Jong Oranje stond er bij en keken elkaar aan alsof ze wilde zeggen; hé dat kan niet. Dat hadden we niet meegekregen in de handleiding of instructies...

Dat kan inderdaad kloppen als je met een boel data en looplijntjes bent opgeleid en volgepropt.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Ik heb geen dribbel gezien.
Hij liep in een rechte streep langs apatisch kijkende jongetjes die geen van alle ooit het echte oranje gaan halen op misschien die keeper na.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Hij kan het wel, hier wat beelden

https://www.youtube.com/watch?v=VZIdT8Vm2Pklink

Al zijn het momentopnamen en uiteraard gelikt. Het zegt lang niet alles. Vond Davitashvili gisteren aanvallen bij vlagen uitstekend handelen, maar in het hele pakket ontbeerd hij ook wel wat. Of hij nou meteen een directe versterking is? Vind hem in ieder geval niet beter dan Bergwijn. Een Bergwijn in goede doen dan begin competitie. Vind hem wel makkelijker passeren dan Conceicao die met zijn acties nogal vaak spaak loopt. En dan heb ik van Davitashvili lang niet alles gezien. Slechts één wedstrijd.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Ziet er idd gelikt uit, doet me denken aan Messi.
Maar mijn punt was dat tegen een verdediging zoals die er gisteren naar stonden te kijken?
Geen schijnbeweging, geen dribbel, alleen maar diagonaal langs jongetjes lopen die er bij stonden alsof ze hun plasje aan het ophouden waren.
En dan jezelf na afloop te arrogant gedragen om de pers te woord te staan.
Als Taylor de beste van zijn Ajax lichting is?
+2/-0

 
11 maanden geleden
Ha ja. Zeg dat wel. Ik was pas net een tiener toen ik het EK'88 mee maakte. Voor het verdedigende werk stonden er onder meer van Aerle, Ronald Koeman, Rijkaard en 'de spijker' van Tiggelen. Is nadien ook nog een discussie geweest met o.a. van Willem Hanegem en Jan Wouters waar ze toen destijds de spirit vandaan haalden waarop Willem antwoordde; dat het stuk voor stuk jongens waren van vlak na de oorlog of een paar generaties later. Die lichtingen hadden volgens Willem niks te makken. Moesten zelf alles letterlijk voor elkaar boxen en vechten voor elke meter. Daar kwam de mentaliteit volgens hun grotendeels vandaan.

Wat dat betreft en achteraf beschouwd hebben we aan mentaliteit fix ingeboet. En dan had menigeen wat later al moeite met de zogenoemde patat generatie maar ook die presteerde beter dan wat we nu zien.

Als ik bijvoorbeeld dit stel bij elkaar niet had gekend en ze kwamen aanrijden in hun dure auto's... Had ik het ook gelooft als iemand meldde dat de Poker Boys er aan komen;-)
+2/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Ik hoop overigens nog steeds dat Marciano Vink Hoofdjeugdopleiding word. Vink heeft al vaker bij ESPN aangegeven deze functie te ambiëren onder een paar voorwaarden, opdat hij de ruimte krijgt om zo goed als mogelijk te kunnen opereren.

Godzijdank is Hedwiges Maduro al binnen. Na mijn mening kan Maduro spelers goed op hun kwaliteiten beoordelen en wedstrijden analyseren, maar ook Vink heeft er een handje van. Ik zou het geen overbodige luxe vinden als Mislintat voor een second opinion bij de twee om advies kan vragen voordat er iets word aangekocht. Zodoende acht ik de kans zeer klein dat een volgende Grillitsch, Luca, of Jorge Sanchez bij Ajax binnen wandelt. Daar moet Ajax uiteraard naar toe want we zijn een professionele voetbalclub. Dat waren ze afgelopen zomer even vergeten.

Enfin, naast dat Vos het tweede onder zijn hoede neemt begint vandaag de eerste werkdag van Casimir Westerveld in de nieuwe functie, 'hoofd ontwikkeling'. Westerveld speelde in het verleden in de jeugdopleiding van Ajax. Van 2006 tot 2015 was hij jeugdtrainer op de Toekomst. In zijn nieuwe functie word hij verantwoordelijk voor de afdelingen jeugdopleiding, jeugd scouting, en studie om de doorstroom van jeugdspelers te optimaliseren. Ook dat werd tijd.

https://www.youtube.com/watch?v=EpMxtLaAm-wlink
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos