Transparent
Inloggen
Sluiten

'Arsenal brengt tweede bod uit op Jurriën Timber'

25 juni 2023 01:57 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Arsenal brengt tweede bod uit op Jurriën Timber"; image source: Pro Shots

Volgens transferexpert Fabrizio Romano zal Arsenal snel met een tweede bod komen op Jurriën Timber. De Engelse topclub bracht eerder al een bod uit van 35 miljoen euro en is nu van plan om meer dan 40 miljoen euro te bieden voor de international. Eerder kwam al naar buiten dat Ajax inzet op een vraagprijs van 60 miljoen euro.

Zelf is Timber overtuigd dat Arsenal de perfect vervolgstap is in zijn loopbaan. De plannen van de club en van manager Mikel Arteta hebben ervoor gezorgd dat de verdediger graag naar de Premier League wil vertrekken.

Het Algemeen Dagblad meldde afgelopen week dat er een transferclausule in het contract van Timber staat. In de Kick-off Podcast van De Telegraaf gaf Mike Verweij aan dat hier helemaal niets van klopt. Wel is met de verdediger de afspraak gemaakt dat er met hem wordt meegedacht bij een mogelijke transfer.




Tags

timber arsenal arteta fabrizio kick meegedacht mikel podcast romano telegraaf transferclausule transferexpert verweij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Meer dan 40 klinkt als 41 a 41.5

Voor 49.5 miljoen of hoger kunnen we het bod accepteren. Of anders 42 miljoen vast en 20% bij doorverkoop. Ze mogen kiezen daar in Londen.
+6/-1

 
11 maanden geleden
Heb je ze al gebeld?
+1/-0

11 maanden geleden
Ik wens hem veel scucces op de bank daar.
+3/-0

11 maanden geleden
Conclusie: Ajax zit weer in een overgangsjaar! Misteltat gaat hoofdpijndossiers krijgen en met kerst komt de eindafrekening al!Sorry ik zie t niet zitten!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht