Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordi Cruijff: 'Ik wil weer als trainer aan de slag'

22 juni 2023 09:43 - The Athletic
Foto: Pro Shots

Jordi Cruijff: "Ik wil weer als trainer aan de slag"; image source: Pro Shots

Ajax lijkt de komst van Jordi Cruijff als algemeen directeur uit het hoofd te moeten zetten. In gesprek met The Athletic geeft hij zelf aan andere toekomstplannen te hebben. "Ik wil weer als trainer aan de slag gaan, wat ik ook al deed voordat ik bij Barcelona aan de slag ging", aldus Cruijff. "Vorig seizoen kon ik al voor langere tijd bijtekenen bij Barcelona, maar ik koos voor een korte periode omdat ik weer als trainer aan de slag wil."

Cruijff gaat verder: "Dit is iets waar ik maanden over heb nagedacht. Dit is wat mijn gevoel nu is. Het betekent niet dat ik niet meer als technisch directeur aan de slag wil gaan. Ik ben bereid om beide functies te vervullen, maar op dit moment geeft ik de voorkeur om als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Ik ben al verschillende opties aan het onderzoeken en het is nu zaak om de juiste keuze te maken."

Meer op The Athletic
Tags

jordi barcelona athletic bijtekenen toekomstplannen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Wordt dit nieuwsitem speciaal hier geplaatst voor al die mensen die dachten dat het vertrek van vd Sar en het stoppen van Cruijff bij Barcelona met elkaar te maken hadden?
+1/-0

1 jaar geleden
Heeft de naam mee, geen idee of het een goede td had geweest?
+1/-0

1 jaar geleden
Hij heeft ook een zus. Misschien dat die wil. Heet ook Cruijff
+7/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
IK begrijp die trainers niet zo erg het is een job waar bij je altijd op de schopstoel zit als het niet goed gaar sta je als eerste buiten dit is veel minder als je td bent
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.214 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom berghuis bergwijn bertjek boomen branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei godts gooijer hato henderson jim kiki kroes leverkussen mislintat olympiakos rensch rijkhoff sevic skimovic sosa sutalo traore wilson