Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jurriën Timber zet in op transfer naar Arsenal'

21 juni 2023 08:00 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Jurriën Timber zet in op transfer naar Arsenal"; image source: Pro Shots

Volgens De Telegraaf wil Jurriën Timber per se de overstap maken naar Arsenal. Ook Bayern München is zeer geïnteresseerd, maar omdat Noussair Mazraoui, Ryan Gravenberch en Daley Blind daar afgelopen seizoen ook nauwelijks in actie kwamen ziet Timber die club niet zitten. Ondanks dat het openingsbod van Arsenal van 35 miljoen euro ver verwijderd zit van de vraagprijs van 60 miljoen euro is er wel de verwachting dat er uiteindelijk een akkoord zal komen over een transfersom.

Timber kan zelf bij Arsenal voor vier of vijf seizoenen tekenen. Bij de Engelse topclub zou hij een van de grootverdieners kunnen worden. In het geheim sprak hij al met Arsenal toen hij eerder deze maand in Londen was om de finale van de FA Cup te kijken. Aan de gesprekken met Arsenal heeft hij een dermate goed gevoel over gehouden dat andere clubs geen kans meer lijken te maken.




Tags

arsenal timber bayern blind gravenberch londen mazraoui openingsbod telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden (gewijzigd)
Garantie op speeltijd heeft hij alleen bij Ajax, maar prima als hij denkt dat hij het daar beter zal hebben. Financieel zal hij in ieder geval vooruitgaan. Prijzen zal hij niet pakken, dat doen ze bij Arsenal namelijk al jaren niet. Ajax is nu aan zet om vast te houden aan de vraagprijs. Het gat tussen het openingsbod en de vraagprijs is tientallen miljoenen, kortom we zullen nog vele berichten krijgen over deze net begonnen transfersoap.
+2/-0

11 maanden geleden
Kan tekenen voor vijf of vijf seizoenen? Ik zou voor vijf gaan dan.
+1/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Arsenal denkt zeker dat ze de leukste thuis zijn met hun 35 miljoen. Ik snap ook wel dat dit zo gaat bij onderhandelingen maar dan moeten wij het spel ook zo spelen. Laat Svensco maar wat water bij de wijn doen en de vraagprijs laten zakken van 60 miljoen naar 59 miljoen. Eens kijken hoe die gekke Engelsen daarop reageren. Als je dan uiteindelijk op 50 miljoen uitkomt heb je een mooie deal. Minder dan 50 is slecht gedaan naar mijn mening.

Wat denken jullie?
+3/-0

 
11 maanden geleden
Transfermarkt meldt dat actuele transferwaarde 42 miljoen euro is. Zal mogelijk omtrent dat bedrag weg gaan. Heb daar wel moeit mee. Slechts 21 jaar en al drie jaar CL ervaring. Who is next? want Timber meer salaris geven absoluut geen denken aan. Geen stuiver te veel om met de eigen Ajacieden iets moois op te bouwen!

En dan bestaat er de kans dat ze straks mogelijk weer één of andere andere druiloor ophalen voor 20 miljoen euro meer of minder met de kans dat zijn handelingssnelheid te wensen over laat. Niet op standaardwijze de bal onder controle kan krijgen. Overzicht mist en uiteindelijk de rondo verprutst. Ik weet het, ik klink veel te voorbarig maar ik ben nog steeds aan het bijkomen van de vorige transferzomer. Binnen enkele maanden weten we hoe Ajax er precies bij zit. Fijne dag allemaal
+3/-0

11 maanden geleden
Benieuwd of meneer daar wel" ready" is
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos