Transparent
Inloggen
Sluiten

Geruchten rond Ajacieden

2 november 2003 11:33

Verslaggever: RvN

Dit keer is het de Sunday Express die Van der Vaart weer eens in de picture zet. Volgens de Britse krant zou Manchester United zijn zinnen hebben gezet op het Nederlandse duo Van der Vaart en Robben. De Engelse topclub zou een bedrag van in totaal 20 miljoen pond over hebben voor het duo.

Tribal Football, altijd goed voor geruchten, meldt dat AC Milan in de zomer maar liefst drie spelers van Ajax zou willen aantrekken. Bovenaan het verlanglijstje zou de Tunesier Hatem Trabelsi staan, maar ook Van der Vaart en Maxwell zouden op de nominatie staan om naar Milaan te verhuizen.

Eerder deze week had de zaakwaarnemer van Zlatan al laten weten dat Ibrahimovic voorkomt op het wensenlijstje van Juventus. De Zweed onderhandelt echter met geen enkele buitenlandse club.

Verder bekeek de coach van Werder Bremen Ajax verdediger Pasanen twee maal, in de interland tegen Canada en in het thuisduel tegen Celta de Vigo.

Meer op




Tags

vaart bremen canada celta express hatem ibrahimovic juventus maxwell milaan milan nominatie pasanen picture robben sunday trabelsi tribal tunesier verhuizen verlanglijstje vigo wensenlijstje werder zlatan zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos