Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Bayern München aast op komst van Jurriën Timber'

20 juni 2023 08:49 - ESPN.nl
Foto: Pro Shots

"Ook Bayern München aast op komst van Jurriën Timber"; image source: Pro Shots

Volgens ESPN is ook Bayern München geïnteresseerd in de komst van Jurriën Timber. De Duitse topclub wil echter niet voldoen aan de vraagprijs van Ajax. De Telegraaf maakte al melding dat Timber in hoofdlijnen al persoonlijk akkoord is met Arsenal over een contract, maar ook de Engelsen willen de gevraagde prijs van Ajax niet betalen. De international heeft nog een contract voor twee seizoenen.

Meer op ESPN.nl




Tags

timber bayern arsenal espn hoofdlijnen telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
En dat zou ik als ik hem was dus niet doen. Gaat niet aan spelen toekomen, van de Ajacieden is het alleen De Ligt gelukt zich in de basis te spelen. De rest zit te verpieteren op de bank daar.
+4/-0

11 maanden geleden
Prima! Laat ze het maar uitvechten. Wel een tip voor Timber; bel even Mazraoui en Gravenberch en vraag even of de bank daar een beetje comfortabel zit.
+6/-0

11 maanden geleden
Timber, Kudus en Alvarez zo meteen weg dan hebben we echt alleen nog middelmaat en slecht over. Zowel op als buiten het veld.
+6/-1

 
11 maanden geleden
Kudus en Alvarez zijn de reden waarom we zo'n slecht jaar draaien. Kudus denkt dat hij heel goed is, knalde er idd een paar ballen mooi in in de CL, maar niet meer gezien na het WK. Alvarez werkt hard maar kan niet voetballen. Met vd Boomen en Tahirovic ge je er sowieso al op vooruit in vergelijking met die twee. En Timber kan je niet behouden met nog 2 jaar contract en de kans om er 50 miljoen voor te krijgen. Volgend jaar is dat de helft en je staat de ontwikkeling van Hato in de weg.
+2/-2

 
11 maanden geleden
Vandaar dat zowel voor Kudus als Alvarez grote clubs in de rij staan in tegenstelling tot de rest. Dat is omdat ze schuld waren aan het slechte Ajax jaar. Al die clubs zien het net als ik dus helemaal verkeerd want ze kunnen er volgens jou niets van.
+4/-0

 
11 maanden geleden
Hato is linksbenig, Timber rechts ;)
+1/-0

11 maanden geleden
Stefan de Vrij transfervrij ophalen bij Inter bij een vertrek van Timber. Geef de Vrij maar wat tekegeld +2 jaar goed salaris.
Wellicht Veltman ook polsen, ook transfervrij. Beide zijn ervaren en spreken Nederlands.
+4/-0

 
11 maanden geleden
Eens, daarnaast Riedewald eens polsen. Weliswaar weinig gespeeld in de PL maar wel een sterke vent geworden en heeft het Ajax DNA.
+2/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Die gaan Kim al kopen voor die positie dus dat lijkt me vrij sterk. Zal misschien een alternatief zijn geweest voor als dat niet door zou zijn gegaan.
+1/-0

11 maanden geleden
Als ik ajax was ik bedoel het cynisch verkoop alle goede spelers maar en koop er troep voor weer dan weet je zeker dat onze geliefde club naar de kloten 't en gaat. Ik hoop natuurlijk van niet ik zie graag een ajax waar iedereen weer van loopt te smullen. Maar op het moment heb ik daar een hard hoofd in.
+3/-0

11 maanden geleden
Mister tikkie breed of terug kunnen we wel missen, hij was sterk onder leiding van Martinez .
+3/-1

11 maanden geleden
Slimme gasten daar bij Bayern München. Ajax al het opleidingswerk laten doen om vervolgens toe te slaan als onze talenten in een slecht team spelen. Voor een prikkie weg.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Zo slim zijn ze niet, ze betalen dik aan Ajax om vervolgens er achter te komen dst het bank materiaal is voor Bayern.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Ja erg. Terwijl ze bij Ajax direct meekunnen.

Al met al vind ik het geen fijne ontwikkeling. Eerst Gravenberch weg en ook pas 20. Wie zijn de volgende kandidaten voor een jaar of iets langer? Hato en Vos?
+1/-0

11 maanden geleden
Ajax spelers hebben geen vertrouwen meer in beleidsmakers, ze vertrekken massaal! We hebben een vet probleem!
+1/-0

En un momento dado (geschorst)
11 maanden geleden
Kan 'ie gezellig met Blind, Gravenberch en Mazraoui gaan klaverjassen op de bank. Vast een prima salaris daar, maar als je als jonge speler nog een beetje aan voetballen wil toekomen, moet je daar in ieder geval niet heen.
Overigens gaat hij het in Engeland met zijn fysiek ook niet redden.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.