Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Jurriën Timber persoonlijk al rond met Arsenal'

20 juni 2023 08:02 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Jurriën Timber persoonlijk al rond met Arsenal"; image source: Pro Shots

Volgens het doorgaans betrouwbare The Athletic heeft Arsenal zich officieel gemeld voor Jurriën Timber. De nummer twee van Engeland zou zelfs al een bod hebben uitgebracht van ongeveer 30 miljoen pond, omgerekend ruim 35 miljoen euro. Ajax zou echter 50 miljoen pond willen ontvangen, omgerekend ruim 58 miljoen euro.

Ondanks dat er een groot gat zit tussen het bod en de vraagprijs is er bij Arsenal veel vertrouwen dat het tot een akkoord gaat komen. Daarnaast verwacht men geen problemen om met Timber zelf tot een persoonlijk akkoord te komen.

Update 08:02: Ook De Telegraaf bevestigt de berichtgeving over het bod van Arsenal. Jurriën Timber zou zelf al op hoofdlijnen een akkoord hebben bereikt over een contract voor meerdere seizoenen. Maurice Steijn zou zich al bij een mogelijke transfer hebben neergelegd.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

arsenal timber athletic engeland hoofdlijnen maurice steijn telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik zou de onderhandelingen gaan beginnen.
Timber had niet het vermogen om zich te onderscheiden afgelopen seizoen en ging mee in de malaise.
Bij Arsenal kan hij zich verder ontwikkelen, zou echt een prima club voor hem zijn.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Hoe zou dat nou komen dat een 20 jarige Timber zich afgelopen seizoen niet kon onderscheiden, laat staan ontwikkelen?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Daar zijn verschillende redenen voor te bedenken.
- slechte coaches/trainers op de bank gehad?
- middelmatige tot slechte spelers die om hem heen stonden?
- gebrek aan talent, hoewel ik persoonlijk het een heel talentvolle speler vind.
- Leeftijd?

Ik neem het hem niet kwalijk maar Arsenal lijkt mij een mooie club voor hem, om zich verder te ontwikkelen.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ja het grootste ding is dat al zijn medeverdedigers weg zijn om maar te noemen Mazraoui licha Waar hij een goeie band mee had Nico Schuurs Blind hoewel ik dat geen verdediger vind, dan breng je andere in maar niet op hetzelfde niveau en vooral niemand wwaar hij aangewend was behalve Rensch die vaak geblesseerd was.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik snap die jongen wel dat ie dit niet kan laten gaan, maar voor z`n ontwikkeling denk ik dat een jaartje Ajax eigenlijk beter is. Wel gewoon de hoofdprijs vragen, is nog steeds een Europees toptalent dus 40-45 miljoen euro mag er zeker voor op tafel komen!
+5/-0

 
1 jaar geleden
Ik zou nog een paar seizoenen blijven als ik Timber was. Wel met de eis dat er serieuze spelers om hem heen komen te staan zodat hij zich verder kan ontwikkelen. Daar ging het afgelopen seizoen volledig fout.
+4/-0

1 jaar geleden
In reactie op de update;
"Maurice Steijn zou zich al bij een mogelijke transfer hebben neergelegd."

Zo makkelijk? Je zou toch verwachten dat er zou staan;
"Maurice Steijn doet er nog van alles aan om de speler voor Ajax te behouden."
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ja wat moet hij doen? Timber wil blijkbaar heel graag weg, Arsenal en Bayern zullen met geld komen. Beter accepteren dat hij weggaat, een zo groot mogelijk bedrag binnenhalen en de focus verleggen naar een vervanger. Ik begrijp dat de verleiding altijd groot is voor een jonge gozer om financieel onafhankelijk te worden, helaas hebben ze niet genoeg geduld en vertrouwen in Ajax om door te groeien naar een absolute topspeler. Een paar wedstrijden matig spelen (dat gebeurde dit seizoen regelmatig) en je mag met Mazraoui, Dest, Vd Beek en Gravenberch vanaf de bank gaan appen dat het klote is om geen speeltijd te krijgen.
+5/-0

1 jaar geleden
Een centraal duo Timber Hato is sowieso onmogelijk, veels te klein, en gezien je nu nog voor hem kan vangen, moet je dat gewoon doen. De prijs die Arsenal biedt is natuurlijk lachwekkend voor een Engelse club, die 50 miljoen pond gaat er zeker nog wel komen. Zo ruimen we met Alvarez, Kudus, Bergwijn mooi een hoop op, Bassey mag ook nog weg en gaan we bouwen aan een mooi nieuw team. Het middenveld is zo langzamerhand wel compleet met Taylor, Tahirovic, van der Boomen, Berghuis en Klaassen. Voorin (we moeten veel doelpunten kopen) en achterin moet er wel nog veel gebeuren.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Taylor ga je de strijdt echt niet mee winnen, die Tahirovic moet je nog maar zien die kennen we niet.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Klaassen moet ook absoluut van de hand gedaan worden. Komt inmiddels zwaar tekort.
Taylor en Berghuis zijn voor de bank nog wel ok en Taylor heeft vast nog groeimarge.
+4/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Klaassen is prima voor op de bank. Zal ook niet gaan mopperen denk ik. Een Berghuis zou wel een probleem kunnen worden in zo'n rol.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Klaassen klaagde dit seizoen al minstens twee keer in de media over het gebrek aan basisplaatsen.
+1/-0

1 jaar geleden
Zal niet makkelijk worden om een nieuwe centrale verdediger te halen die er gelijk staat.En die betaalbaar is, en die het niet erg vind om geen cl te voetballen
+2/-0

1 jaar geleden
Stefan de Vrij transfervrij ophalen bij Inter bij een vertrek van Timber. Geef de Vrij maar wat tekegeld +2 jaar goed salaris.
Wellicht Veltman ook polsen, ook transfervrij. Beide zijn ervaren en spreken Nederlands.
+4/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Goed plan, Ervaren speler die zich bewezen heeft naast Hato in het centrum zetten. Kan die jongen zich ook door ontwikkelen. Kunnen we die over 2 jaar weer verkopen voor 40+ Miljoen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik dacht dat Stefan de Vrij laatst nog had verlengd.
+1/-0

1 jaar geleden
Engeland vind ik totaal niet bij hem passen als (te) kleine verdediger. Misschien dat het middenveld hem beter ligt, hij heeft namelijk wel het inzicht en de durf. In mijn opinie vind ik hem zeker een talent, echter als hij een groot talent zou zijn geweest dan had de malaise bij Ajax hem veel minder gedaan en zou het overduidelijk zijn geweest dat hij er met kop en schouders bovenuit steekt. Of hij nog een paar jaartjes bij Ajax zou moeten blijven? Nee dat dan weer niet, Arsenal is Champions league en Ajax (voorronden) Europa league en dat is een wereld van verschil.

Het zou mooi zijn voor hem als hij nu een goede transfer zou maken, wel jammer voor Ajax natuurlijk want de verdediging was op zich al een lekke mand en zonder Timber verliezen we (voor Nederlandse competitie) een zeer goede verdediger.
+3/-0

1 jaar geleden
Vind het wel best. Een (voetballende) ervaren kracht halen en naast Hato zetten, en je hoeft dan ook geen LCV te halen. Het duo Timber-Hato kon sowieso niet.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex berghuis bertjek boomen branco elsimao farioli forbs godts halven henderson hlynsson jim jong kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst