Transparent
Inloggen
Sluiten

Oranje ondanks treffer van Steven Bergwijn onderuit

18 juni 2023 17:59
Foto: Pro Shots

Oranje ondanks treffer van Steven Bergwijn onderuit; image source: Pro Shots

Steven Bergwijn is met Oranje opnieuw onderuit gegaan. Met de Ajacied als invaller werd de troostfinale met 2-3 van Italië verloren. Bergwijn liet zich zelf wel op positieve wijze zien door op knappe wijze de eerste treffer van Nederland te maken. Vanwege een blessure ontbrak Jurriën Timber in de wedstrijdselectie.
Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn oranje nederland timber troostfinale

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zover als ik kan zien zijn er ongeveer 5 spelers die een bepaald niveau hebben dat zijn Fenkie de ligt van dijk timber en Malen de rest is gewoon ver beneden het niveau wat je na streeft.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik vind Frenkie te beperkt. Al dat gedraaf/gedraai achterin is leuk maar levert weinig op. Zijn grote makke is de pass over 30/40 meter en zijn gebrek aan schotkracht/scorend vermogen rond de 16 meter. Al dat gebrei heeft weinig zin.
+1/-0

1 jaar geleden
Het is gewoon jammer dat veel goeie spelers niet aan spelen toekomen of te weinig. De Ligt vaak geblesseerd, vd Beek langdurig geblesseerd, Gravenbergh speelt niet. Met deze jongens stond Ajax nog niet zo heel lang geleden op de rand van de finale CL. Dit soort jongens hadden de basis moeten zijn en niet het arrogante clubje spelers met PSV achtergrond.
En wie verteld Van Dijk eens wat voor slome duikelaar het is met z'n verdedigen! Aanvoerder of niet meteen eruit halen.
+2/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Ik vind dat Oranje een stuk beter voetbalt zonder al die Ajacieden. Ga zo door Koeman!!!
+1/-0

1 jaar geleden
IN VI Krabbendam zegt ik hoop dat we niet terug gaan naar 5-3-2 , maar het maakt echt niet uit wat zgn systeem je speelt als je het niet goed doet dan faalt elk systeem
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey elsimao farioli forbs gaaei gooijer hato kaplan kiki lcv oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal