Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax gaat voor komst van rechtsback Anton Gaeei'

18 juni 2023 12:25 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax gaat voor komst van rechtsback Anton Gaeei"; image source: Pro Shots

Volgens De Telegraaf aast Ajax op de komst van Anton Gaeei. De 20-jarige rechtsback moet de concurrentie aangaan met Devyne Rensch. De jeugdinternational van Denemarken speelt momenteel nog in eigen land voor Viborg FF en moet naar verwachting zo'n 4 miljoen euro kosten. Jorge Sanchez mag alweer vertrekken bij Ajax omdat hij niet aan de verwachtingen heeft kunnen voldoen.

Meer op Telegraaf.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

anton gaeei denemarken jorge rensch sanchez telegraaf viborg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
En Sambo? We willen in ieder geval duidelijk Sánchez vervangen.
+1/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Rensch moet zich lekker op CV richten. Zou dus goed kunnen dat ze Gaaei voor de basis willen halen en Sambo als stand-in. En dan may the best man win. Rensch is vervolgens stand-in voor Timber. Hato en Kaplan kunnen achter de vervanger van Bassey de LCV voor hun rekening nemen. Het is immers zeer de vraag of Kaplan nu langere tijd fit gaat blijven. En Wijndal en Salah-Eddine mogen het uitvechten op linksback. Mislintat wil immers alle posities dubbel bezet hebben.

Gaaei - Timber - Aankoop - Wijndal

Sambo - Rensch - Hato - Salah-Eddine

Hato is natuurlijk erg goed, maar pas 17. Je kunt nog niet een heel seizoen op die jongen vertrouwen. Laat hem bovendien eerst maar eens bijtekenen tot 2028. Anders is hij volgend jaar alweer weg.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Een speler die al regelmatig staat te slapen op rechtsback wil jij nog dichter bij het doel zijn dutjes laten doen?
+6/-0

 
11 maanden geleden
Heeft in de jeugd vaker CV gespeeld dan back. En in tegenstelling tot wat velen willen doen laten geloven, kan niet elke CV op back spelen en andersom. Rensch is geen back, dus moet je hem daar ook niet opstellen.
+1/-0

11 maanden geleden
Leuke tongbreker voor de verslaggevers...
+1/-0

11 maanden geleden
Ik ken die jongen niet, kan best een topper worden?
Maar aan Sambo mankeert niets.
Hele goede voetballer waar onze trainer mee gewerkt heeft en graag wil hebben.
Wat doe je dan als TD?
Hmmm nee, ik weet het beter en neem die onbekende Deen?
+1/-0

 
11 maanden geleden
Wellicht is de indicatie dat Sambo veel meer moet gaan kosten? Of blijft hij 'gewoon' in Eindhoven en is dit gebruikt om een beter contract eruit te slepen? Ik vind het sowieso veelzeggend dat alleen de clubwatchers van PSV iets gemeld hebben over Ajax die Sambo wil hebben, terwijl de Ajax-watchers er niets over hebben gezegd.
+3/-0

 
11 maanden geleden
Maar als ik op het vertrouwen hier in Ajax clubwatchers moet afgaan is dat juist een teken aan de wand en staat Sambo nu "op pole position" en heeft hij het "Ajax DNA".
Verweij en consorten zitten er toch altijd naast?
Maar even serieus je kan gelijk hebben maar die Gaeei is gescout net als Sanchez en Kristensen en de goede Ajax-Denen zijn altijd op jongere leeftijd opgevallen en naar Ajax gekomen.
+2/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Ik ken hem ook niet dus kan er niks over zeggen. Mogelijk dat ze allebei komen en de strijd aan mogen gaan met Rensch?

Wel fijn om te vernemen dat dat ze van Jorge Sanchez af willen. Aardige gozer maar koop je op het veld niks voor. Als Ajax slim is plaatsen ze op Youtube een gelikt filmpje met een paar mooie acties van Jorge Sanchez wat wel goed ging. Je weet maar nooit of er een club toehapt die hem voor 15 miljoen wil overnemen!

Ho wacht, ik was te voorbarig. De beelden waren er al. Wat een topspelers is het ook. Houdt alles tegen. Die gaat vast voor €30 miljoen weg!

https://youtu.be/DvVnVoch7yg?t=17link
+2/-0

 
11 maanden geleden
Ja mogelijk zelfs 30 gok ik na het zien van de beelden!
Zit ook een beetje een Maradona gehalte in. Kijk maar eens hoe goed hij de bal voor de box twee keer de lucht in laat gaan...

..en cynische modes: uit
+2/-0

 
11 maanden geleden
Ook in het filmpje zie je zijn roekeloosheid in het verdedigen. Je ziet zelfs een mislukte voorzet in het filmpje. Ik denk dat Sánchez een goede rechtshalf is in bijvoorbeeld een 3-5-2 formatie.
+2/-0

11 maanden geleden
werken we het alphabet af Anton Benjamin ik mis een C Damian
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos