Transparent
Inloggen
Sluiten

Mike Verweij: 'Sven Mislintat wil Arda Güler niet'

16 juni 2023 23:27 - Kick-off Podcast
Foto: Pro Shots

Mike Verweij: "Sven Mislintat wil Arda Güler niet"; image source: Pro Shots

Arda Güler lijkt niet naar Ajax te komen. Dat geeft clubwatcher Mike Verweij aan in de Kick-off Podcast van De Telegraaf. "Mislintat wil hem niet. Klaas Jan Huntelaar is heel erg gecharmeerd van hem", aldus Verweij. "Die jongen moet ook 17 miljoen euro kosten, terwijl zijn familie ook veel geld wil ontvangen. Voor Ajax is dit onbespreekbaar."

Verweij ging verder: "Hij is een geweldige voetballer. Kijk vooral op YouTube naar die speler. Hij is echt heel erg goed, maar ook heel erg duur. Dat Ajax niet met hem in zee gaat kan ik me dan ook heel erg goed voorstellen."




Tags

verweij arda guler mislintat huntelaar kick podcast telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


JeroenE (geschorst)
11 maanden geleden
Op basis waarvan heeft Mislintat hier zoveel krediet? Ik ben oprecht benieuwd. Komt Sambo Sambo ook uit de data van alleenheerser Mislintat? Dat lijkt me toch onwaarschijnlijk. Sambo, Van den Boomen.. de middelmaat regeert.
+2/-2

 
11 maanden geleden
Hij heeft juist te weinig krediet, want hij vind de speler te duur.
Geintje
+4/-0

11 maanden geleden
Ik zal Mike Verweij nu een advies geven dat hem enorm zal helpen in zijn verdere loopbaan: kijk nooit op YouTube naar een speler. Dan lijkt iedereen briljant.
+9/-0

11 maanden geleden
Dit is een gehypde speler.
Haal dan Sanchez op bij de Spurs, voor dat geld.
Die heeft aangeven weg te willen.
+4/-1

 
11 maanden geleden
Sanchez van Tottenham kunnen we ook proberen te ruilen met onze Sanchez. Hoeven ze ook geen nieuwe shirts te drukken. Win-win
+6/-0

 
11 maanden geleden
Güler speelt op een hele andere positie dan Sanchez
+2/-0

 
11 maanden geleden
Hato en Davinson Sánchez. Een verbeterde versie van Viergever en Davinson Sánchez.
+1/-0

11 maanden geleden
Vorige zomer had Huntelaar te veel invloed samen met Hamstra. Iemand te graag willen en niet weten wanneer terug te trekken (en doorschakelen naar iets anders). Zie alle veel te dure miskopen: 100 miljoen investeren voor plek 3. Güler situatie, met alle voorwaarden van vader. Liverpool en nu Mislintat zeggen nee daartegen om een reden.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos