Transparent
Inloggen
Sluiten

'Edson Álvarez ontvangt voorstel van Dortmund'

16 juni 2023 20:33 - Kick-off Podcast
Foto: Pro Shots

"Edson Álvarez ontvangt voorstel van Dortmund"; image source: Pro Shots

Edson Álvarez heeft van Borussia Dortmund een contractvoorstel ontvangen. Dat geeft clubwatcher Mike Verweij aan in de Kick-off Podcast van De Telegraaf. "Het was alleen nog niet voldoende, dus zijn manager gaat ongetwijfeld met een tegenvoorstel komen", aldus Verweij. "Pas als de club en de speler weten dat dat geen obstakel zal zijn, komt er een bod richting Ajax."

De verwachting is dat de onderhandelingen met Ajax zeer moeizaam gaan worden. "Mislintat is met slaande deuren vertrokken bij Dortmund, dus die relatie is heel moeilijk. Hij zal de hoofdprijs gaan vragen", zo geeft Verweij aan. "Alleen als Mislintat verwacht om nog hetzelfde bod te kunnen krijgen als wat Chelsea wilde betalen, zal hij van een koude kermis thuis komen. Chelsea wilde 50 miljoen euro betalen, maar Ajax mag zijn handen dicht knijpen als Dortmund 35 miljoen euro biedt en eventueel nog bonussen en een percentage waardoor het nog iets kan oplopen."




Tags

dortmund alvarez verweij chelsea mislintat contractvoorstel hoofdprijs kermis kick knijpen koude obstakel podcast slaande tegenvoorstel telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
50 mio misgelopen, 35 mio is realistisch. Ik zou zeggen: 45 mio zou prachtig zijn, dan hem je Edson een extra seizoen behouden sinds het bod van Chelsea en bijna niks misgelopen. 40 mio is realistischer dan 45, aangezien we natuurlijk een teleurstellend seizoen hadden. Zal het dan uitkomen rond de 40? Ik denk dat 40 mio een goed bod is.
+4/-0

 
11 maanden geleden
Volgens mij kom jij er wel aardig uit met jezelf!
Nadat Ajax vorig jaar niet heeft meegewerkt aan een transfer van Alvarez naar Chelsea (wat voor hem toch een unieke kans was, die wellicht nooit meer komt), denk ik dat het richting Alvarez netjes is als Ajax zich meewerkend opstelt en niet voor de absolute hoofdprijs (50 miljoen) gaat. Maar we hoeven het ook niet cadeau te geven; het is ook (vooral) zakelijk. Voor Ajax zou het goed zijn als er meerdere clubs concreet worden voor Alvarez, omdat de prijs dan wordt opgedreven. Persoonlijk denk ik dat 35-40 miljoen een schitterend bedrag is voor Alvarez.
Mislintat moet het verleden loslaten en gewoon goed zijn werk doen. Wrok zit alleen maar in de weg en je weet nooit waar je Dortmund later nog een keer voor kan gebruiken. Evenmin blijven de mensen die daar nu zitten, daar voor altijd zitten. Je weet maar nooit waar je ze een keer voor nodig hebt.
+3/-0

 
11 maanden geleden
Volgens mij was dat eigenlijk goed voor Alvarez het is een zootje bij dat Chelsea
+3/-0

 
11 maanden geleden
Ik had die 50 mio van Chelsea het liefste geaccepteerd. Dat zeg ik, terwijl hij toen mijn favoriete Ajax-speler was. Het was het juiste bedrag op het juiste moment. Ik had weinig vertrouwen in het seizoen en hij wilde graag. Een beter bod krijg je niet. Dan hadden we allicht geen vervanger gekocht, maar ach. Zoals je ziet, hadden we sowieso een rotseizoen. Dan konden Grillitsch, Vos en Regeer meer minuten maken. Oh ja, centraal achterin was dan nog een groter probleem geworden. Ugh, we kwamen echt een centrale verdediger tekort.

35-40 klinkt inderdaad realistisch. Dortmund en Mislintat kennen elkaar, ja. Goh, interessante battle (strijd/gevecht).
+4/-0

11 maanden geleden
Dus omdat Mislintat met slaande deuren is vertrokken gaat hij 50M vragen en anders had hij goedkoper weg gemogen?
Volgens mij werkt hij voor Ajax en moet hij het maximale eruit halen.
Zou Verweij weten dat dit de grote mensen wereld is?
+7/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Mike Ibiza werkt zelf louter op basis van rancune en vriendjespolitiek net als Falentijn. Journalistieke principes moet je überhaupt niet verwachten in de voetbalwereld en al zeker niet bij de T.
+1/-0

11 maanden geleden
Nou hier gaan zeer echt wel uitkomen. En eerlijk is eerlijk Edson heeft dit ook zelf afgedwongen.

Hem nog langer uit zijn contract houden zou niet fair zijn. Dat hebben we al eens gedaan.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos