Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax concreet geïnteresseerd in Shurandy Sambo'

16 juni 2023 18:35 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax concreet geïnteresseerd in Shurandy Sambo"; image source: Pro Shots

Volgens onder meer Voetbal International is Ajax concreet geïnteresseerd in de komst van Shurandy Sambo. De 21-jarige rechtsback staat onder contract bij PSV en speelde afgelopen seizoen onder Maurice Steijn op huurbasis voor Sparta. De nieuwe trainer van Ajax heeft hem getipt bij de technische leiding en inmiddels zijn er al serieuze gesprekken geweest met de verdediger. Zelf zou hij een overstap naar Ajax wel zien zitten.

Sambo heeft bij PSV nog een contract voor een jaar, waardoor de Eindhovenaren de hoofdprijs niet kunnen vragen. PSV hoopt langer met hem door te kunnen, terwijl ook clubs uit het buitenland interesse hebben getoond.

Meer op VI.nl
Tags

sambo getipt hoofdprijs maurice sparta steijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Betekent dit dat we afscheid nemen van Sánchez? Op zich is gokken op Sambo en Rensch een beter idee dan Rensch en Sánchez.
+2/-0

1 jaar geleden
Kijk dat zijn goede tips, laat ze in Eindhoven maar grabbelen
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Maurice kent hem goed en minder dan Sanchez zal het niet zijn. Sanchez zsm proberen te verkopen als we deze jongen kunnen halen.
+3/-0

1 jaar geleden
Geen idee of het een bruikbare speler is, maar met zo`n geweldige naam zou ik hem gewoon contracteren. Kan bijna niet fout gaan, supervet!
+2/-0

 
1 jaar geleden
Je kent hem niet?
Nou het is niet de Sambo uit "all in the family" maar is de speler die het hoogste niveau aantikte bij Sparta afgelopen seizoen.
Natuurlijk kan je een rechtsback niet met een linksbuiten vergelijken maar wanneer zijn ontwikkeling niet stagneert zal hij van het Sparta team van afgelopen seizoen uiteindelijk op het hoogste niveau van die spelers gaan spelen.
Prima speler.
Daarbij is het een koekje van eigen deeg.
Remember Vanenburg, Koeman, van Basten, Rijkaard en het kopen van de niet nodige Arnesen alleen om hem niet naar Ajax te laten gaan.
+1/-0

1 jaar geleden
Misschien is het inderdaad wel wat en Sanchez is momenteel niet goed genoeg.
Wel oppassen dat Steijn (net als Schreuder vorig seizoen) niet teveel spelers van Sparta niveau gaat halen, omdat hij ze goed kent.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Of Ten Hag wie Labyad en Klaiber haalde. Trainers doen dit. Sambo lijkt gelukkig een echt talent te zijn. Van Klaiber en Labyad wisten wij als fans beter. De aankopen vorige zomer onder Schreuder waren niet per se Sparta niveau, maar gewoon veel te dure miskopen en dat is nóg gevaarlijker.
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangaande afserveren akpom bergwijn bertjek boerhout branco brobbey chaotisch deadline elsimao farioli gaaei gooijer hato jim jong kaplan kiki kroes leverkussen mislintat rasmussen rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson