Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Hedwiges Maduro komt definitief naar Ajax'

15 juni 2023 13:54 - ESPN.nl
Foto: Pro Shots

"Ook Hedwiges Maduro komt definitief naar Ajax"; image source: Pro Shots

Volgens ESPN wordt Hedwiges Maduro definitief de nieuwe assistent-trainer van Ajax. Dat hebben bronnen bevestigd tegenover de televisiezender. Maduro komt over van Almere City, de club waarmee hij afgelopen weekend promotie naar de Eredivisie wist af te dwingen. Als speler kwam de achttienvoudig international tot 107 officiële wedstrijden in Ajax 1.

Meer op ESPN.nl




Tags

maduro hedwiges achttienvoudig eredivisie espn promotie televisiezender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Intelligente jongen. Prima om er bij te hebben.
+4/-0

11 maanden geleden
Heb niks tegen de nieuwe assistenten, maar deze jongens gaan het gemis van Bogarde niet goedmaken. Bogarde was one of the guys, maar deelde ook een doodschop uit op de training als iemand het ook maar in z'n bolle kop haalde om te verzaken.
Spelers als Bergwijn en Brobbey zouden een veel hoger niveau aantikken als ze scherp gehouden zouden worden door een type Bogarde.
+2/-1

 
11 maanden geleden
Mij lijkt me dat door de cultuurverandering, die Ajax tracht te implementeren na overmars, bogarde niet meer terug gaat komen.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Bogarde is weggestuurd op verzoek van Schreuder.
Dat "Overmars verhaal" van Bogarde was al afgedaan.
Ik vermoed dat Bogarde teveel persoonlijkheid had voor Schreuder.
+2/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Eens met schreuder verhaal. Mijn punt was meer dat overmars zelf het gedrag van bogarde niet erg vond als leidinggevende, maar dat daar nu waarschijnlijk anders naar wordt gekeken, nu de bedrijfscultuur in ontwikkeling in transitie is.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Klopt.
Er wordt hier vaak geroepen dat er wel wat meer "grinta" in de spelersgroep mag.
Dat brengt Bogarde ze wel bij.
Toen ETH onder aanvoering van de Telegraaf door de spelersgroep belachelijk gemaakt werd heeft Bogarde dat op zijn Bogarde's ook gecorrigeerd.
Het resultaat is bekend.
Bogarde is de laatste persoon die ik als schoonzoon zou willen maar een type Bogarde leert je wel winnen.
+1/-0

11 maanden geleden
Goede keuze.. en nu doorrr naar de transfergeruchten …
+2/-0

 
11 maanden geleden
Liever door naar transfers, laat de geruchten maar achterwege.
+4/-0

11 maanden geleden
Welkom thuis Hedwig , maak er een onvergetelijke tijd van. Positief dan
+3/-1

11 maanden geleden
Zijn analyses op tv zijn over het algemeen realistisch en goed beredeneerd. Een nuchtere jongen , dus ik ben ben benieuwd of hij genoeg kan bjjdragen aan de technische staf
+2/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Heel goed. Lijkt me een goede om erbij te hebben. Ik ben Almeerder en hij schijnt (van horen zeggen) een belangrijk aandeel te hebben gehad in het "succes" van Almere City. Met name tactisch schijnt hij sterk onderlegd te zijn. Ik denk ook wel dat hij het vermogen heeft om dat over te brengen op basis van hoe ik hem op tv over voetbal hoor praten. Dat doet hij analytisch, rustig en duidelijk.

Ik zou Lang wel graag terug zien keren bij Ajax. Het is een raar mannetje, maar hij kan wel verdomd goed voetballen en ik denk dat er zelfs in de huidige selectie genoeg spelers zijn die ervoor zullen zorgen dat hij normaal doet binnen de lijnen. Ik zou het vervelend vinden om hem naar PSV te zien gaan.
+4/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Ik zou het ook wel wat vinden, maar we hebben al twee spelers die linksbuiten willen en kunnen spelen.
En dan heb je ook nog de Tadic vs Lang saga.
Ook is een rechtsbuiten een hogere priority op dit moment.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Ja, eens. Al vind ik de huidige opties ook niet helemaal voldoen. Bergwijn is zijn krediet wat mij betreft wel kwijt, in elk geval op linksbuiten. Die zou ik eens een aantal wedstrijden achter elkaar op 10 neerzetten. Tadic is nog wel belangrijk, maar niet meer van het niveau dat hij tot en met 2021-2022 haalde. Ik vind ook dat hij steeds meer snelheid mist, wat ik voor een linksbuiten wel een soort voorwaarde vind. Als Tadic gebleseerd raakt, wat ook zomaar een keer kan komen (want ouderdom), stort het volledig in elkaar uitgaande van Bergwijn vaste stand-in op linksbuiten (niet mijn voorkeur). Ik zie Lang graag alsnog komen en Godts kan dan rustig rijpen (veelbelovend wat ik van hem heb gezien).
+1/-0

 
11 maanden geleden
Lang geeft hommeles in de tent. Dat moet je niet willen.
+2/-0

11 maanden geleden
Hedwiges, van harte welkom, ik vermoed zeker dat je een grote bijdrage kunt leveren. Nu inderdaad op naar versterking in de selectie. Rechtsvoor, centraal rechts, rechtsachter en een lepe goaltjesdief ala Ruud Geels.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos