Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn na verlenging met Nederlands elftal onderuit tegen Kroatië

14 juni 2023 23:18
Foto: Pro Shots

Steven Bergwijn na verlenging met Nederlands elftal onderuit tegen Kroatië; image source: Pro Shots

Steven Bergwijn heeft woensdag met Oranje verloren van Kroatië. De halve finale van de Nations League eindigde na verlenging in een 2-4 nederlaag. Oranje begon zonder Ajacieden in de basis, maar Bergwijn mocht na 75 minuten invallen. De aanvaller kreeg in de verlenging een grote kans, maar zag zijn inzet gekeerd worden. Jurriën Timber kwam niet in actie.
Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn verlenging kroatie oranje nations timber

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Weet je, ik vind het eigenlijk wel best dat er geen Ajacieden meer in de basis staan van Oranje. Geen blessures tegen onbenullige tegenstanders. Oranje gaat never nooit meer een finale winnen, daar ontbreekt gewoon het killer-instinct voor.
+2/-0

1 jaar geleden
Boeiend...hebben wij al een nieuwe rechtsback?
+2/-0

1 jaar geleden
Bij dit Nederlands elftal vraag ik me toch elke keer weer af of een aantal spelers (oa van Dijk) en commentatoren naar een hele andere wedstrijd hebben gekeken. Het was wederom erg pover, slechts 1 corner in de 1e helft. De 1 nul was prima uitgespeeld maar ontstond door een fout bij Kroatië. De 2e helft volledig afgetroefd op het middenveld en ook tactisch was het om te huilen.

Frenkie is een geweldige voetballer hoor maar waarom, waarom staat hij zover naar achteren en loopt TE veel met de bal, waarschijnlijk omdat er geen afspeel mogelijkheden waren, maar toch de bal is altijd sneller dan de speler.

Het gebrek aan tactisch vernuft en inzicht bij 'onze' bondscoach begint toch wel steeds duidelijkere vormen aan te nemen.

WAAROM zet je van Dijk en Weghorst in de spits als er totaal geen enkele bruikbare aanval op de flanken kan worden opgezet en dus god zegen de greep blinde voorzetten worden gegeven en ja dat kan een keer goed vallen tuurlijk, puur mazzel die gelijkmaker.

Nee dit Nederlands elftal onder de Koemannetjes zal de middelmaat niet ontgroeien ben ik bang. 2 wedstrijden 8 (bijna 9) tegendoelpunten !!!

Enfin lichtpuntjes? Wiefer, Noah Lang ,,, Bergwijn bracht toch weer te weinig (imo)...
+4/-0

1 jaar geleden
Het NL elftal, ga lekker knikkeren joh Cowboy Koeman.
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Kroatië was gewoon de betere partij vanavond. Die gasten kunnen stuk voor stuk goed voetballen. Vooral genoten van hun technische basisvaardigheden en het geval dat dat team al een tijd samen speelt maakt het een lastige ploeg om van te winnen.
+3/-0

1 jaar geleden
Dit gedoe met dit nations league gebeuren is volledig verspillen van tijd laat die jongens toch gewoon met vakantie gaan, het stelt geen moer voor.
+4/-0

1 jaar geleden
Oranje stelt gewoon niets voor en wordt alleen maar gehypt door de media met Koeman voorop.
Van Gaal was op het WK pure realist, Koeman vind met name zichzelf interessant en spelers die over datum zijn of gewoon niets toevoegen.
+5/-1

 
1 jaar geleden
Inderdaad ze hebben een ego om over naar huis te schrijven, na Robben hebben we eigenlijk geen topspeler meer gehad al verbeeld die Memphis dat hij dat is ook die andere zijn niets waard , het is gewoon een slechte lichting , nu heb je een jongen als Frenkie die dichter bij dat doel komt, maar hij is alleen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk dat de lichting niet eens zo slecht is maar veel van deze lichting spelen niet om uiteenlopende redenen.
De Ligt, vaak geblesseerd bij Oranje. Timber uit "vorm". Gravenbergh speelt nooit bij Bayern, En Donny vd Beek, geweldig CL seizoen destijds nu alleen maar geblesseerd. Zijn toch in potentie vaste basis krachten.
Memphis vind ik persoonlijk de meest overschatte speler die er is.
+1/-0

1 jaar geleden
Bij beide tegendoelpunten , de 1-1 en 1-2 wordt er weer heerlijk naïef verdedigd. Verder zijn de verwachtingen over dit ned 11 zoals altijd veel te hoog, ook bij t Ned 11 zelf. Enige vorm van realisme is ver te zoeken .
+3/-0

1 jaar geleden
Geen wonder dat ze verliezen. Naast Frenkie is het allemaal middelmaat zonder veel potentie. Die keeper ook, mijn god, ik snap ook niet dat ze hem in Rotterdam straks weer gaan opstellen terwijl ze die titel aan een andere keeper te danken hebben.
+4/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey elsimao farioli forbs gaaei gooijer hato kaplan kiki lcv oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal