Transparent
Inloggen
Sluiten

'Milan van Ewijk wil aanbod van Nederlandse top afwachten'

12 juni 2023 14:56 - O Jogo
Foto: Pro Shots

"Milan van Ewijk wil aanbod van Nederlandse top afwachten"; image source: Pro Shots

Volgens de Portugese krant O Jogo heeft Milan van Ewijk een voorstel van Sporting Portugal voorlopig afgewezen. De rechtsback van sc Heerenveen wil eerst wachten op een mogelijke aanbieding van PSV of Ajax. De verdediger werd nog niet eerder gelinkt aan Ajax, maar zou nu wel in beeld zijn. Volgens het Portugese medium wil sc Heerenveen 6 miljoen euro ontvangen.




Tags

ewijk milan heerenveen jogo portugal sporting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
6 miljoen vind ik verantwoord voor Milan. Wat mij betreft ben je van harte welkom. Dan snel doorschakelen naar Mannhoef en Spertsyan. Dan nog standinn voor Timber vinden. Dusan, bedankt voor bewezen diensten, je mag blijven, maar de aanvoerdersband doorgeven aan Timber.
+1/-2

 
11 maanden geleden
Je betoog begon prima, maar toen kwam: "Dusan, bedankt voor bewezen diensten, je mag blijven, maar de aanvoerdersband doorgeven aan Timber."
Andermaal MVP van de Eredivisie geworden, dus niks bedanken, maar hem en onze aanvoerder koesteren.
Als iedereen afgelopen seizoen het niveau gehaald zou hebben, wat Dusan gehaald heeft (zelfs met ook een mindere periode) dan had ik nog wel eens willen zien wie er kampioen geworden zou zijn.
Als dan, mits en maar koop je achteraf niets voor en de kampioen is altijd de terechte kampioen, laat daar geen enkele onduidelijkheid over bestaan.
+5/-2

 
11 maanden geleden
Dat gaat ook de eerste grote Aktie worden van Maurice. Tadic zeggen dat ie vaker word gewisseld. Is zeker nog erg goed onze Dusan, maar mag ook wel wat vaker naar de kant in de 60e minuut
+5/-2

 
11 maanden geleden
Timber heeft niet kunnen brengen wat de meeste hoopten, erg plichtmatig allemaal, niet wat je verwacht van iemand op zijn positie en zijn kaliber, niet een elftal op sleeptouw nemen, als het slecht gaat.
+4/-1

11 maanden geleden
Niet aan beginnen we hebben al zat eredivisie subtoppers.
+3/-0

11 maanden geleden
Wat is dit voor vreemd topic. Ze gaan toch niet echt beweren dat Ajax interesse heeft voor spelers van het kaliber van Ewijk. Natuurlijk, leuke voetballer maar is die echt beter dan Rensch? Als je dan echt wil versterken op de rechtsback positie, ga je voor spelers als Frimpong. Beter 2 of 3 keer veel geld uitgeven voor echt goede spelers dan weer tien net niet spelers.
+5/-0

 
11 maanden geleden
Frimpong is niet meer te betalen en v Ewijk is in alles beter dan slapert Rensch
+6/-0

 
11 maanden geleden
Dat eerste zeker, dat tweede wil ik niet met teveel zekerheid zeggen want bij een topclub zijn al genoeg spelers uit de subtop verschrompeld. We hebben ook een uitblinkende aanvoerder van AZ op de andere flank staan ...

En beter als Rensch betekent nog niet automatisch dat een speler goed genoeg is voor Ajax. Als je een vervanger koopt ga dan niet voor een beetje beter maar voor echt significant beter.
+1/-1

11 maanden geleden
Ruilen met Rensch ..Dan alleen al ga je er op vooruit..!
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah utrecht voetbalkwaliteiten zucht