Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax wil ook Saïd Bakkati als assistent'

12 juni 2023 14:49 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax wil ook Saïd Bakkati als assistent"; image source: Pro Shots

Ajax wil naast Hedwiges Maduro ook Saïd Bakkati aantrekken als assistent-trainer. Dat meldt onder meer Voetbal International. Bakkati is momenteel assistent-trainer bij ADO Den Haag en was in het seizoen 2015/2016 in diezelfde rol actief bij Jong Ajax. Ook was hij assistent bij Reading, PEC Zwolle, Feyenoord en FC Cincinnati.

Meer op VI.nl
Tags

bakkati ado cincinnati feyenoord hedwiges jong maduro pec reading

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
1 jaar geleden
Nou inderdaad en Stanley Menzo is ook weer vrij dus die zal wel keepers trainer worden 🥳
+2/-0

 
1 jaar geleden
Die heeft niet echt potten kunnen breken afgelopen half jaar..
+1/-0

1 jaar geleden
Die kwam ook naar aanleiding van de data van Mislintat?
No way.
Wie heeft het bij Ajax voor het zeggen?
Huntelaar, van der Zee?
Haal Bogarde terug, die leert ze verdedigen.
+5/-1

1 jaar geleden
Een greep uit de ballenbak.....
+2/-1

1 jaar geleden
Deze mensen komen terwijl wij aderlatingen als Reiziger, Bogarde en Vanenburg hebben gedaan. Kwaliteit en Ajax-bloed dat je hebt laten gaan. Het voelt alsof we steeds verder achteruit gaan.
+4/-1

1 jaar geleden
Mijn vertrouwen ept een beetje weg. Maar Mislitat kijkt naar Data. Ik snap alleen niet wat voor data hij bekijkt, maar we gaan het zien.

Reiziger weg laten gaan terwijl hij kampioen werd met Jong Ajax? En dan dit soort mensen scouten...

Ik geef toe dat ik geen pro voetballer ben geweest en geen coaching kennis heb. Dus misschien zie ik het verkeerd.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Reiziger wilde zelf weg omdat hij een team als eindverantwoordelijke wilde leiden. Aangezien dat bij Ajax niet lukte, koos hij ervoor om te vertrekken. Anders was hij ongetwijfeld aangebleven als assistent.

Ik ben ook geen pro voetballer geweest en heb ook geen coaching kennis dus ik kan het ook verkeerd zien.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Reiziger had veel ervaring. Bogarde ook en het is jammer dat ze er niet bij zijn. Aan de andere kant krijgen we mogelijk oud Ajacied Hedwiges Maduro terug. Er word met elkaar gesproken en zou een interessante aanvulling op Steijn kunnen zijn. Steijn houd van attractief aanvallend voetbal en Maduro is qua tactische aanvulling sterk doordat hij vaak snel situaties herkend. Er ook vaak goed op anticipeerde met een ingreep hier of daar. Het kon mogelijk wel eens een interessant combinatie worden waardoor er weer goed gevoetbald kan worden. Time will tell...
+1/-0

 
Dat weet Steijn heel goed te verbergen dan dat hij van attractief voetbal houdt, want zo laat hij zijn ploegen helemaal niet spelen
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik vond dat hij Sparta anders prima liet voetballen. Als hij bij Ajax dat zelfde weet te realiseren . Met beter spelers ook natuurlijk. Dat is Mislintat zijn taak. Eerst maar eens de spelers eruit die kwalitatief te kort kwamen.
+2/-0

 
Er is geen club in het betaald voetbal die dit seizoen zo vaak de lange bal heeft gespeeld dan Sparta. Zijn prestaties zijn echt geweldig, zeker als je dat vergelijkt met hoe Sparta er voor stond toen hij het overnam, maar als hij met Ajax vergelijkbaar voetbal gaat spelen, is hij in notime weer werkloos.

Je ziet het overigens ook terug in alle analyses die afgelopen dagen zijn verschenen over Steijn. De focus ligt vooral op de defensie en voor jeugdspelers is er nauwelijks plek.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
We gaan het zien. Ik mag aannemen dat net zoals Mislintat ook Steijn geïnformeerd is dat Ajax een jeugdopleiding heeft waarvan 1 a 2 spelers per seizoen overgeheveld dienen te worden. Te minste.

In de regel gebeurde dat wel behalve afgelopen seizoen met Hamstra - Huntelaar - Sar en Schreuder, die meer bezig waren om overal vandaan B garnituur op te halen die in beginsel ook de voorkeur kregen, de eigen jeugd op de bank. Daarbij schijnt het dat Sontje Hansen nog voor een seizoen aan Cambuur zou worden verhuurd maar werd op het laatste moment afgeblazen omdat Schreuder hem bij de selectie wilde houden, maar speelde nooit in het eerste.

Hopelijk loopt dat gedeelte dit seizoen beter. Mocht Ajax weer overal spelers vandaan halen die dit keer wel beter blijken dan de jeugd. De voorkeur krijgen waardoor Hato, Vos en Godst niet meer in het verhaal voorkomen, dan zou ik ze liever voor een jaar verhuren aan een eredivisie ploeg. Bij Almere is denk ik vast plek
+2/-0

1 jaar geleden
Naast Bakkati meld Op1 zojuist dat Ajax morgenochtend Hedwegis Maduro zal presenteren als assistent.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.211 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen elsimao etv farioli hato henderson inverted janse kaplan kiki kroes linkspoot pasveer quido ramaj rechterpoot rechtspoten rulli sevic sosa sutalo traore tweebenig vojvodina wijndal