Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis accepteert schikkingsvoorstel

12 juni 2023 13:18 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Steven Berghuis accepteert schikkingsvoorstel; image source: Pro Shots

Ajax meldt via de officiële kanalen dat het schikkingsvoorstel om Steven Berghuis te schorsen is geaccepteerd. Omdat hij na het duel tegen FC Twente een slaande beweging maakte richting een supporter van FC Twente wilde de openbaar aanklager van de KNVB Berghuis voor drie duels schorsen, waarvan één voorwaardelijk, en dat is door de middenvelder nu geaccepteerd.

Berghuis zal in totaal wel drie wedstrijden moeten missen omdat hij tijdens de wedstrijd zijn vijfde gele kaart van het seizoen kreeg en daardoor automatisch voor één duel is geschorst.

Meer op Ajax.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis schikkingsvoorstel accepteert schorsen twente aanklager knvb openbaar slaande

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Persoonlijk vind ik dat je een schorsing niet naar het volgende jaar moet verschuiven. (de gele kaarten bedoel ik dus).
+2/-0

11 maanden geleden
Ajax is weer eens het braafste jongetje van de klas.
+2/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Dit land is zo verrot.
+2/-0

11 maanden geleden
BELACHELIJK dit.
Volgende stap wordt dat onze spelers bij iedere uitwedstrijd direct de bus in gaan en geen handtekeningen meer uitdelen en dan gaan ze dat verwijt weer krijgen en gaat de BOBOS's vanuit Zeist ons dan daar weer voor straffen.
Ze moeten de rol is omdraaien en degene die zoiets roept krijgt vervolgens alles over zich heen of zijn eigen gezin of ouders kijken hoe die dan reageert.
Nederland is in en in verrot aan het worden als ze het al niet zijn en AJAX weer de braafste betaalde club van Nederland.
+4/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos