Transparent
Inloggen
Sluiten

'Hedwiges Maduro in beeld als assistent bij Ajax'

11 juni 2023 20:55 - ESPN
Foto: Pro Shots

"Hedwiges Maduro in beeld als assistent bij Ajax"; image source: Pro Shots

Ook ESPN heeft de berichtgeving bevestigd dat Maurice Steijn nu de belangrijkste kandidaat is om de nieuwe hoofdtrainer van Ajax te gaan worden. Volgens presentator Jan Joost van Gangelen is Hedwiges Maduro in beeld om de assistent van Steijn te worden in de Johan Cruijff ArenA. De oud-speler van Ajax is momenteel assistent-trainer van Almere City, de functie die hij inmiddels anderhalf jaar vervuld bij de club uit Flevoland.

Zelf werd Maduro ook gevraagd naar de geruchten. "Ik heb nog een contract voor een jaar, maar ik heb ook altijd tegen Almere gezegd dat er uitzondering zijn", zo gaf hij aan. "Bij onder andere Ajax heb ik een heel mooie tijd gehad. Ik heb het ontzettend naar mijn zin in Almere en leer ontzettend veel, maar verder moet je nu gewoon bij de mensen zijn die er over gaan."

De achttienvoudig international kreeg ook de vraag of hij zelf al iets van Ajax had gehoord. "Tegen mijn manager heb ik gezegd dat ik alles wat er komt pas na de play-offs wil horen. Dit hoor ik nu ook pas voor het eerst", zei hij daarover. "Als het echt waar is, is het zeker een compliment. Ik wil wel benadrukken dat ik nog steeds lerende ben. Komend seizoen wil ik het diploma coach betaald voetbal halen en in de komende jaren wil ik assistent blijven onder een coach om veel te leren. Dat is mijn plan. Ik heb geen haast om ergens te moeten komen."
Tags

maduro hedwiges steijn achttienvoudig arena diploma espn flevoland gangelen haast joost lerende maurice presentator

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ja, aan zijn lichaamstaal te zien is het nog waar ook... O God, waar beginnen we aan.
+1/-1

1 jaar geleden
Maduro zou ik een prima zet vinden. Heeft de weg van de geleidelijkheid bewandeld en zegt als analist zinnige dingen. Maar dan niet als assistent van Steijn aub.
+10/-1

1 jaar geleden
Meteen werk van maken, voordat er andere clubs komen en we weer achter het net vissen.
+4/-1

1 jaar geleden
Dit is een slechte dag voor ajax supporters. We gaan Maurice Steijn als hoofdcoach krijgen met Maduro als assistent. Als dit gebeurt ben ik eigenlijk wel weer klaar met Mislintat en de rest. Grote verhalen over toptrainers en dan met zulke middelmaat aankomen. Slaat nergens op.
+4/-8

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Zou ook nog een spelletje vanuit kamp Steijn kunnen zijn om een verbeterd contract eruit te slepen bij Sparta of extra investeringen in de selectie. Maar mocht dit wel kloppen dan mag Mislintat er wmb meteen weer uit want dan (h)erkend hij gewoon de meest elementaire aspecten van het totaalvoetbal niet en we hebben niet de luxe om weer een jaar te verspillen om wéér een TD op te leiden (H2) die het talent er gewoon niet voor heeft.
+1/-5

 
1 jaar geleden
Mag hopen dat je gelijk hebt
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk dat je er wat Maduro betreft helemaal naast zit.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Zegt zelf dat 4-3-3 achterhaald is en dat het niet uit maakt hoe er gevoetbald wordt zolang je maar wint.

Dan ben je dus al niet geschikt voor Ajax. Bij Ajax moet er gewonnen worden met goed voetbal. Zonder die ambitie zijn we niets anders dan alle andere clubs.
+1/-0

1 jaar geleden
Hey, ze luisteren naar me bij Ajax. Deze optie gaf ik een paar dagen geleden al aan bij een topic over Kjetil Knutsen. ik vind Maduro een uitstekende assistent voor welke hoofdtrainer dan ook. Als je hem bijvoorbeeld bij ESPN hoort praten over tactiek, komen daar alleen maar zinnige dingen uit. En altijd met de speelwijze die Ajax voor ogen heeft.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Helemaal met je eens wat Maduro betreft, ik hem aleen maar zinnige dingen horen zeggen de laatste twee jaar en hij bouwt zijn trainer carrierre heel goed en zorgvuldig op.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Mee eens. Maduro praat altijd verstandig over voetbal. Kan de momenten uitstekend lezen. Zelfde vind ik van Marciano Vink die eerder aangaf voor de jeugdopleiding van Ajax iets te willen beteken.

Madura gaf wel aan dat hij nog een jaar contract heeft bij Almere. Er veel heeft bijgeleerd maar daar ook nog meer kan leren. Misschien voor hem zelf beter om eerst met een kleinere club eredivisie in te gaan en volgend jaar pas als assistent bij Ajax?
+3/-0

1 jaar geleden
OK, ik ben nu 1 nacht verder. Maar ik kan nog steeds niet begrijpen hoe ze bij Steijn zijn uitgekomen. Ik merk toch dat een aantal andere supporters op dit forum achter deze keus staan. Ik ben oprecht benieuwd, kan iemand mij vertellen op basis waarvan Steijn de juiste keuze is? Want ik zie het echt niet..
+3/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangaande afserveren akpom bergwijn bertjek boerhout branco brobbey chaotisch deadline elsimao farioli gaaei gooijer hato jim jong kaplan kiki kroes leverkussen mislintat rasmussen rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson