Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Celtic aast op komst van Kjetil Knutsen'

11 juni 2023 18:46 - STV News
Foto: Pro Shots

"Ook Celtic aast op komst van Kjetil Knutsen"; image source: Pro Shots

Volgens STV News krijgt Ajax concurrentie van Celtic in de pogingen om Kjetil Knutsen aan te trekken. De trainer van Bodø/Glimt is een van de drie namen die in beeld is om bij de Schotse kampioen de nieuwe hoofdtrainer te worden. Celtic heeft goede hoop dat het snel een nieuwe hoofdtrainer kan aanstellen, al wil het wel de tijd nemen om zeker te zijn dat de juiste kandidaat wordt aangetrokken.

Meer op STV News
Tags

celtic kjetil knutsen glimt stv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ach als hij kiest voor Celtic dan past hij niet bij Ajax.
+8/-0

1 jaar geleden
Denk niet dat iemand ooit Celtic boven Ajax zou verkiezen. Meer prijzen, hogere begroting, betere competitie, betere jeugdopleiding. Noren hebben doorgaans een voorliefde voor de Premier League, maar lijkt me niet dat dit ook voor Schotland geldt. Ondanks de geruchten dat het afgeketst zou zijn, ga ik er nog steeds vanuit dat Ajax water bij de wijn doet en hij in de loop van komende week bij ons tekent.
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey elsimao farioli forbs frimpong gooijer hato janse kaplan kiki oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal