Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Youri Regeer vertrekt naar FC Twente

9 juni 2023 18:15 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Youri Regeer vertrekt naar FC Twente</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft Ajax bevestigd dat er een akkoord is bereikt met FC Twente over de transfer van Youri Regeer. De rechtsback die ook op het middenveld inzetbaar is speelde sinds 2017 in de jeugdopleiding van Ajax en kwam uiteindelijk tot acht officiële wedstrijd in het eerste elftal. In Enschede heeft Regeer een contract voor vier seizoenen getekend.

Over de transfersom wordt niets gemeld. Het Algemeen Dagblad meldde eerder dat FC Twente een transfersom van 1 miljoen euro zal betalen, maar dat er ook een terugkoopclausule bedongen zou worden zodat Ajax hem relatief goedkoop weer kan terughalen.

Meer op Ajax.nl




Tags

regeer twente enschede terugkoopclausule

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Ik hoop toch wel met terugkoopclausule. We leiden ze niet op voor FC Twente of AZ.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht