Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax wil 2 miljoen euro betalen voor Kjetil Knutsen'

9 juni 2023 17:41 - Tipsbladet.dk
Foto: Pro Shots

"Ajax wil 2 miljoen euro betalen voor Kjetil Knutsen"; image source: Pro Shots

Volgens het Deense Tipsbladet is Ajax bereid om een afkoopsom van omgerekend 2 tot 2,5 miljoen euro te betalen voor Kjetil Knutsen. De club was ook bereid om dit te betalen voor Kasper Hjulmand, maar de bondscoach van Denemarken had geen interesse in een overstap naar de Johan Cruijff ArenA en tekende een nieuw contract bij de Deense voetbalbond.

Meer op Tipsbladet.dk




Tags

kjetil knutsen arena denemarken hjulmand kasper tipsbladet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Zonde van het geld. Wat zijn zijn kwaliteiten? Hoe is het gesteld met zijn peoplemanagent? Durft hij jeugd in te passen? Heeft hij oog op een goede rechtsvoor, Mannhoeff bv? Is hij tactisch goed onderlegd? Kan hij een wedstrijd goed lezen en heeft hij plan B? Zoveel vragen!! Waarom geen Wim Jonk of Ron Jans?
+2/-0

 
11 maanden geleden
Ja dat is een goede coach speelt echt aanvallend voetbal op de echte ajax manier heb ik bij bodo glimt gezien.
+2/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Ik had liever Bosz gezien, maar het is natuurlijk ook onzin om te denken dat Ajax deze Knutsen op de gok neemt. Hij zal gescout zijn en over deze onderwerpen zal gesproken zijn. Je weet nooit hoe het uitpakt, maar in theorie past hij wel in het profiel.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Allemaal hypothetisch…Wie de vragen stelt mag,in dit geval, beginnen met te antwoorden..!
+1/-0

11 maanden geleden
Welkom Kjetil Knutsen, een echte Ajacied!
+2/-0

11 maanden geleden
Ik ben gewoon steeds gereserveerder betreffende onze beoogde nieuwe aanwinsten. Als er maar geen CL salarissen betaald gaan worden.
+1/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Waarom zou Kjetil Knutsen ( warme chocolademelk in de Noorse winter ) het slechter doen dan ‘Icoon’ (haha) Jonk ..?
+2/-0

 
11 maanden geleden
Geen flauw idee. Ken knutsen niet. Ik word ook niet veel wijzer van een uitzending bij ESPN over deze 'kunstgras' trainer die nooit buiten Noorwegen om heeft gewerkt en gewend is met een kleine staf te werken, maar goed. Uiteindelijk weet je nooit hoe een koe een haas vangt? Word er misschien zoals ook Perez verteld over een half jaar lovend over hem geschreven als coach van Ajax.

https://youtu.be/EAPWz8xg9YIlink
+1/-0

11 maanden geleden
Misschien is het juist de Scandinavische kneuterigheid dat het juiste club gevoel weer terugbrengt. Plezier in het spelletje terug krijgen.
+3/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Nou nu noem je iets waar ik zeker naar hunker. Het spelplezier en bijbehorend vermaak weer terug. En dan weet ik niet of er cijfers van zijn maar het kan bijna niet anders dat de meeste slordigheden in de geschiedenis bij Ajax zich afgelopen seizoen op het veld heeft afgespeeld.

Een trainer die weet wat voor kwaliteiten je nodig hebt om de bal goed te laten rond gaan is daarom van harte welkom. Mogelijk dat Knutsen hier toe in staat is? Ik heb echt geen idee. Heb dan ook niks van hem gezien. Pep Guardiola zal vast en zeker een aanwinst zijn maar blijkt niet haalbaar.
+3/-0

 
11 maanden geleden
Ja klopt .. Laten we de Guardiolas ,Klopps en Nagelsmannen maar vergeten; totaal niet realistisch..
Wat wel kan is iemand vinden zonder grote naam die net zo geobsedeerd is door de gedachte : Hoe kan ik met het beschikbare materiaal ‘ totaalvoetbal ‘ spelen ..
Een Ten Hag kwam ook zomaar bovendrijven..( de kenners hadden het wel aan zien komen..)
Laat Kjetil maar rustig en bedachtzaam (op z’n Noors) spelstijl en spelersmateriaal bestuderen, met enig geduld rolt daar wel wat moois uit ..
+3/-0

11 maanden geleden
Het zal me langzamerhand worst zijn wie er komt. Als het nu maar wel snel gebeurd. Er moet rapido aan iets gebouwd worden en dat gaat niet zonder trainer. Wellicht even afwachten tot Almere gepromoveerd is en dan het duo Pastoor en Maduro naar Amsterdam halen. Pastoor heeft bakken aan ervaring en is intelligent. Maduro heeft het Ajax DNA en lijkt mij tactisch erg sterk.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos