Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax aast op komst van Eduard Spertsyan'

9 juni 2023 09:15 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax aast op komst van Eduard Spertsyan"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Ajax zich officieel heeft gemeld voor Eduard Spertsyan. De 23-jarige aanvallende middenvelder is afkomstig uit Armenië en speelt momenteel voor het Russische FK Krasnodar. Dit seizoen kwam hij in 40 wedstrijden tot 14 doelpunten en 14 assists. Zelf heeft hij al laten weten een overstap naar Ajax te zien zitten. Naar verwachting moet hij 9 miljoen euro kosten.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

eduard spertsyan armenie krasnodar telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Ik dacht dat er geen zaken met Rusland gedaan mocht worden
+2/-1

11 maanden geleden (gewijzigd)
Ik snap niet waarom je een niet-Russische speler niet uit Rusland zou mogen bevrijden tegen een marktconform bedrag. Men blijft wel gas en olie van de Russen kopen, maar bij een voetbal transfer zouden we ineens de grens trekken?

Dat je Russische clubs uitsluit van Europese competities, dat snap ik nog wel. Maar dat je niet-Russische spelers, die al voor de oorlog aldaar een contract tekenden, gaat straffen door het onmogelijk te maken voor ze daar weg te komen, dat vind ik wreed.

Als je ze huurt betaal je ook een huursom. Dus wel huren, maar niet kopen (zoals Feyenoord met Szymanski) is volslagen ridicuul. Bovendien haalde PSV ook Til daar weg, dus schijnbaar kan het wél.
+4/-0

11 maanden geleden
Telegraaf geloof ik niet zo. Gemeld door bronnen rondom Mislintat. Ik heb het idee dat ze dit soort zaken toch wel stil willen en kunnen houden.
+3/-0

11 maanden geleden
Erg benieuwd, hopelijk zijn dit de pareltjes die Mislintat opspoort waar hij in met name Duisland om bekend stond.
Dik 50 miljoen betalen voor Bergwijn en Brobbey kan iedereen maar dan is de club zo ter ziele.
Een Bassey kopen van 23 miljoen dat kan gewoon niet, veel teveel risico en dat zie je nu ook.
Als hij de helft had gekost had het prima geweest en had je zo`n jongen met minder druk ook wat rustiger kunnen brengen.
Ajax moet wat dat betreft terug naar de basis, spelers van begin 20 scouten in de categorie 10 miljoen euro.
Dat zijn vaak spelers die al wat bewezen hebben maar nog net niet doorgebroken zijn, deze veder omwikkelen en er op den duur groot geld van maken.
Dan is een keer een miskoop ook geen drama, had Overmars ook weleens.
Dat er afgelopen week berichten waren dat bepaalde jeugdspelers toch hun contact verlengd hebben terwijl ze eerst aangaven weg te willen lijkt mij ook erg positief en een teken dat er achter de schermen weldegelijk wat gebeurd.
Nu nog een moderne trainer, fitheid is tegenwoordig alles in het voetbal, onder Schreuder en Heitinga was dat gewoon belabberd.
Vergelijk alleen dat punt is met het Feyenoord van Slot, een wereld van verschil.
Als je de strijd aan wil gaan zal je eerst minimaal net zo fit moeten zijn als team en dan kan pas kwaliteit de doorslag geven.
Bij Bosz twijfel ik ook of hij dat kan, dus prima dat hij naar Psv gaat.
+8/-0

 
11 maanden geleden
Mee eens dat Ajax het meer in die catogorie moet gaan zoeken. Als verder de berichtgevingen kloppen word het interresant om te kijken wanneer Spertsyan weer eens live te bewonderen valt. Meestal heb je aan een wedstrijd wel genoeg om te zien of iemand goed kan voetballen.

Ik heb hem in ieder geval nog nooit zien spelen. Op Youtube vind je zoals gebruikelijk wel een paar filmjes terug van beste momenten maar daarmee ga ik spelers op hun voetballende kwaliteiten niet meer beoordelen.

Rising star of Armenia word Spertsyan dan genoemd. Een ander filmje is getiteld Welcome to Ajax. Kennelijk wisten een paar al meer dan ik?
+4/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Op wie azen ze niet?!! Geen bekwame trainer niet eens , t gaat voortvarend ! pfffff! !! Dit gaat weer een kutjaar worden! Misteltat met pek en veren eruit
+1/-4

 
11 maanden geleden
Of er gebeurd van alles, wat niet met de wereld gedeeld wordt… dat schreuder veel naar de pers lekte is algemeen bekend, maar dat is misschien gestopt?
+3/-1

 
11 maanden geleden
Ik heb geen flauw idee. Laten we hopen dat Mislintat een goede keuze is geweest om de juiste spelers aan te trekken om een kwalitatief goed team neer te zetten. Dat moet nog maar blijken. En zou het fijn zijn als de nieuwe hoofdtrainer bekend word zodat er gezamelijk ergens naar toe kan worden gewerkt. Afwachten geblazen maar weer.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Batistuta nee! 65 jaar fanatiek fan ! Zelden zo’n troep meegemaakt, mijn ajaxhart bloed !!
+2/-1

11 maanden geleden
Hopelijk wordt dit geen 2e Grillitsch. Eduard moet meteen een basisspeler zijn die het team beter maakt en niet dat er een jeugdspeler bv Silvano Vos daardoor niet aan spelen komt.
+3/-1

 
11 maanden geleden
Met Eduard Spertsyan haalt Ajax na 42 jaar de nieuwe Frank Arnesen in huis. Eindelijk weer eens een spelbepalende creatieve middenvelder.Een heel andere voetballer dan talent Silvano Vos, die meer een verdedigende middenvelder is. De komst van Eduard Spertsyan is zeer gewenst omdat Kenneth Taylor en Edson Alvarez voetballend tekort komen.
+4/-0

 
11 maanden geleden
Nou nu ik dit lees ben ik reuze benieuwd. Hopelijk ga je gelijk krijgen. Was getekend een voetballiefhebber die al enige tijd droog staat met zo nu en dan de tranen in de ogen.
+4/-0

 
11 maanden geleden
Mee eens. Ajax zou de opleiding meer ruimte moeten geven waarbij een aantal spelers die in de laatste fase van het afgelopen seizoen toonbaar aangaven dat ze het niveau aankonden. Meer ruimte moeten krijgen om zich door te ontwikkelen. Daarbij noodzakelijk dat er gericht word aangekocht waaraan de jeugd zich kan optrekken. En dan is het nog niet duidelijk hoe het elftal er komend seizoen uit gaat zien. Is het ook nog maar de vraag inhoeverre Vos, Hato en Godst speelminuten zullen maken. Als de selectie zo goed als rond is en blijkt dat er weinig ruimte voor ze is mag ik hopen dat Ajax ze eerder verhuurt zodat ze elders zich verder kunnen ontwikkelen.

Ik vind dit omdat we de afgelopen paar jaar zagen dat te veel talenten afgeremd werden in hun ontwikkeling. Te lang bankzitter bleven en dan nota bene ook nog eens tussen een stel waarvan de leeftijd niet veel verschilde van een aantal spelers waarvan sommigen voor veel geld als directe versterking gehaald werden.
+1/-0

11 maanden geleden
Nou Sjakie, als jouw informatie klopt ben ik tevreden. Hopelijk gaat Eduard het helemaal waar maken.
+4/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Hij kon zich gisteren in de na penalties verloren bekerfinale niet onttrekken aan de malaise. Over een geheel seizoen gezien was hij de best presterende speler, maar gisteren had het echt een stuk beter gemoeten.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland factor forbs godts gooide henderson kiki kruisje liverpool metz mikautadze mislintat mum porto sevic sosa steijn sutalo transferbeleid