Transparent
Inloggen
Sluiten

'Edson Álvarez lijkt naar Borussia Dortmund te vertrekken'

7 juni 2023 12:31 - Bild.de
Foto: Pro Shots

"Edson Álvarez lijkt naar Borussia Dortmund te vertrekken"; image source: Pro Shots

Volgens het Duitse Bild vertrekt Edson Álvarez in principe naar Borussia Dortmund. De international van Mexico heeft zelf al een akkoord bereikt over een contract en de Duitse topclub zal een bedrag van 35 miljoen euro gaan betalen. Helemaal rond is het nog niet, omdat de transfer pas doorgang kan vinden op moment als Jude Bellingham is vertrokken.
Tags

alvarez dortmund bellingham bild jude mexico

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Bla bla bla...tenminste 50 miljoen.... Voor een bedrag waar je een mislukte linksbuiten bij Tottenham ophaalt krijgen zij een prima stofzuiger.

Koopje voor Dortmund en teken dat Mislintat ook de verkoopvaardigheden van Overmars niet bezit.
+4/-4

 
4 maanden geleden
Het seizoen was waardeloos, we missen CL en de speler wil zelf al een jaar weg. Dat alles weten ze bij Dortmund ook en dat drukt de prijs.
+9/-0

 
4 maanden geleden
Kan goed een afgesproken bedrag zijn nadat hij vorig jaar niet weg mocht.
Ofwel, veel te voorbarig om hier Mislintat op af te rekenen.
+9/-0

 
piranha (geschorst)
4 maanden geleden
Nog even wachten tot hij echt weg is en voor wat voor bedrag. Dat astronomische bedrag van 60 miljoen van Chelsea, als dat al waar was, ga je natuurlijk nooit meer krijgen maar toen was Mislintat er nog niet. 35 lijkt me een meer dan goede prijs voor iemand die nauwelijks kan voetballen en uitblinkt in in de weg lopen. Maar je weet het niet, misschien worden de Engelse clubs wel wakker en overbieden ze nog een beetje. Er moet nu in ieder geval wat gaan gebeuren, want als je met alle verkopen te lang wacht maak je het jezelf ook moeilijk.
+4/-0

4 maanden geleden
Bedankt Alvarez en het ga je goed in Dortmund. Ik hoop dat je dit keer geen problemen hebt om je gezin mee te nemen naar DE.
+4/-0

nieuws-redacteur 4 maanden geleden
Zou jammer zijn als het echt "maar" € 35 miljoen is. Maar wellicht afspraken gemaakt vorig jaar. Het was een nuttige stofzuiger, maar ik heb toch mening keer angst gehad voor weer een onnodige rode kaart. Hoop niet dat Grillitsch en Van den Boomen de vervangers zijn.
+2/-1

El Nico (geschorst)
4 maanden geleden
Als we hem aan Chelsea hadden verkocht voor 50 miljoen vorig jaar dan hadden we nu confetti cup gespeeld iov EL, dat is 100% een gegeven.
Waardeloos seizoen in de Eredivisie en CL gehad. 35 miljoen is prima en is hem gegund aan zijn inzet lag het echt nooit. Voetballend ga je hem niet missen wel qua strijd.
Gaat hem goed daar! Ik moet nog maar zien wie hem gaat opvolgen als 6. Niemand in deze selectie kan dit nu. Wellicht Vos gewoon veel kansen geven ipv weer een kansloze aankoop doen.
Dat mensen het Mislintat aanrekenen dat het " maar " 35 miljoen is, dat is onzin.
+4/-0

 
4 maanden geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Ik moet nog maar zien wie hem gaat opvolgen als 6. Niemand in deze selectie kan dit nu.Denk dat Anass Salah-Eddine het heel goed zou kunnen gaan doen op die plek.
Die is onderweg terug naar Ajax en heeft aangegeven voor zijn kans te willen gaan.
+2/-0

 
El Nico (geschorst)
4 maanden geleden
Ja valt ook te proberen indd.
+2/-0

4 maanden geleden
Mag Sanchez toevallig mee? Nee zonder gekkigheid, veel meer dan 35-40 miljoen ging het niet worden na dit seizoen. Dus als het 35 vast + 5 variabel is, dan is dat in principe een prima som. Met de kennis van nu had je hem inderdaad voor 63 miljoen naar Chelsea moeten laten gaan. Zo hebben we en met Neres en China ook ooit naast gepist. Voor Antony hebben we met 100 miljoen echter veel en veel teveel gekregen.

You win some, you lose some, zou je dus kunnen zeggen. Zolang de balans positief is en de jeugd voldoende de kans krijgt waar dat kan en verantwoord is, is het niet nodig om je druk te maken over transfersommen.
+7/-0

4 maanden geleden
Op zich niets mis mee scheelt in ieder geval wel wat in het jaarlijkse gelekaarten 'klassement' :-)

Het is hem gegund en zoals reeds aangegeven hier in de commentaren, je gaat hem missen om zijn inzet en (af en toe te veel) passie, echter niet zijn voetbalkwaliteiten (misschien enkel zijn kopkracht).

Als het doorgaat wens ik Edson veel succes in Duitsland.
+5/-0

 
JCdeBest (geschorst)
4 maanden geleden (gewijzigd)
Lol. Je zou hem voor de grap nog een gele kaart meegeven ook en dan wens ik Alvarez verder het allerbeste toe. Voor de rest heeft hij gedaan wat in zijn vermogen lag.

Dat geld minder voor de Ajax NV. Het word ook tijd dat de posities binnen de NV beter worden ingevuld waarbij de kans groot is dat een aantal talenten die we afgelopen seizoen al aan het werk hebben gezien komend seizoen zich in het eerste elftal verder kunnen ontwikkelen. Er niet minder van worden omdat het aankoopbeleid minder is dan wat ze gewend zijn.

Daar ligt de grootste uitdaging. Wat dat betreft hoop ik dat de Ajax NV goed meegekeken heeft. Tadic had zijn beklag al gedaan en ik geloof dat het verhaal van Timber bij Rondo nog duidelijker was zonder dat hij namen begon te noemen. In zijn situatie kun je ook niet veel anders om het netjes te houden. Ik had het zelfde gedaan waarbij de boodschap meer dan duidelijk overkwam. Veranderd er namelijk in positieve zin niks dan ben ik ook weg. Daar kwam het in feite op neer en begrijpelijk.
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn boer boomen brobbey calavaro davev derk donnyfromthelittleriver forbs gaal godts gorter hag hato hendriks johanssen jong kiki maduro mikautadze mislintat pasveer ramaj rulli selectief steijn vos