Transparent
Inloggen
Sluiten

'Kopenhagen hoopt op definitieve komst van Mohamed Daramy'

5 juni 2023 09:05 - Tipsonbladet
Foto: Pro Shots

"Kopenhagen hoopt op definitieve komst van Mohamed Daramy"; image source: Pro Shots

FC Kopenhagen hoopt Mohamed Daramy definitief over te kunnen nemen van Ajax. Dat meldt het Deense Tipsbladet. Het medium vermoedt dat Ajax een transfersom verlangt van 10 tot 13 miljoen euro, maar mogelijk zou de transfersom kunnen zakken indien er een doorverkooppercentage bij deal wordt betrokken. Daramy werd twee jaar geleden door Ajax voor 12 miljoen euro gekocht van Kopenhagen.

Afgelopen seizoen speelde Daramy op huurbasis al voor zijn oude club en wist de Deense landstitel te veroveren. Zijn contract in Amsterdam loopt nog drie jaar door.

Meer op Tipsonbladet
Tags

daramy kopenhagen landstitel tipsbladet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Las ergens anders dat hij nog graag wil slagen bij Ajax. Ik zou hem daar laten nu hij zn draai weer heeft gevonden, kans is groot dat hij hier weer op de bank beland. Deense competitie is toch wel een tandje lager. Verkopen en met een terugkoop clausule en dan over 2 jaar kijken of hij nog steeds leuk speelt.
+1/-0

1 jaar geleden
Meteen verkopen. Ajax heeft Godts gehaald en van wat ik gezien heb al stukken beter.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Daarnaast hebben we Tadic en Bergwijn er al lopen. Als je hem nu zonder verlies kunt verkopen moet je dat doen. Zou ook zonde voor hem zelf zijn als je weer een jaar op de bank komt te zitten. Kunnen we dat bedrag beter op andere posities inzetten.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Dat lijkt mij ook. Verder eerst maar eens afwachten wie de nieuwe coach word? Frank de Boer word het in ieder geval niet. Hoor net dat hij aan de slag gaat in de Verenigde Emiraten
+1/-0

Toch bijzonder dat al die spelers allemaal dingen laten zien die we ze in een Ajax shirt nooit hebben zien doen.
Ocampos, Idrissi, Danilo, Daramy
Ik ben nu al benieuwd bij welke Italiaanse club Lorenzo Lucca over 1 of 2 jaar de sterren van de hemel gaat spelen.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Inter heeft serieuze interesse in Luca.
Vroeger kochten we nog wel is zo'n speler en verhuurde we die aan Twente, Heerenveen, RKC etc maar dat ziet er niet meer in geloof ik.
+3/-0

1 jaar geleden
Deze man zou weleens de redding van het huidige Ajax kunnen zijn. Waarschijnlijk niet maar je weet het niet. Je weet het gewoon niet.
+1/-0

1 jaar geleden
28 wedstrijden, 8 goals en 4 assist.
Lekker nog een jaar verhuren en minuten laten maken. Niet direct afscheid van nemen lijkt mij.
Zoals wij geen trainer hebben, wat achterlijk lang aan het duren is weer, weten spelers ook niet waar ze aan toe zijn.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ook dat. Als je als hoofdtrainer aan de slag wil ga je natuurlijk peilen met wat voor kwaliteiten je in de selectie te maken krijgt. Mislintat heeft dan al een enkele speler aangekocht maar kan me er alles bij voorstellen dat de nieuwe trainer dat graag in overleg wil zien. Sterker nog, zo'n samenwerking wil je zien.

Mocht Ajax bijvoorbeeld een poging wagen om Pep Guardiola te halen kun je alvast de donder er op zetten dat alle zomeraankopen mogen vertrekken. Zo werkt dat dan, en dan begrijp ik dat een aantal er nogal lacherig over doen. Dan ben ik niet realistisch want het kost te veel maar wat heeft Ajax dit seizoen aan sportieve en financiële schade opgeleverd dan? Ze gaan het vast nog wel uitrekenen.

Hoe dan ook. Afgelopen seizoen heeft uitgewezen hoe slecht het kan gaan als de organisatie niet op orde is. Het werd niet alleen pijnlijk zichtbaar op het veld maar ook via de media. Tadic gaf als aanvoerder aan dat hij meer professionaliteit had verwacht van Ajax. Hij deed een beroep op de NV Ajax als organisatie in het algemeen. Vervolgens kregen we het verhaal van Timber mee aan tafel bij Rondo waar hij stelde dat hij zich afgelopen seizoen niet heeft ontwikkeld. Het doet pijn om dat te horen maar gezien de omstandigheid valt het te begrijpen.

Ik vraag me alleen af in hoeverre zijn verhaal doorwerkt op de rest? Van bestuursleden tot de RvC, en verder. Dat betoog heb ik al op het forum gezet opdat het tijd word dat voetbal weer op de eerste plaats komt te staan ipv allerlei randverschijnselen.
+1/-0

1 jaar geleden
Gewoon een kans geven in de voorbereiding. Kan hij dan niet aanhaken, dan kun je altijd nog verkopen.
+3/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.215 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

boomen depay elsimao farioli frankrijk griezmann hag haller henderson jong kiki klaiber koeman krapel labyad malen mannsverk marin rcv reijnders rensch rosario schouten sevic simons speelstijl tahirovic vos weghorst zirkzee