Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohammed Kudus Ajax.Supporters.nl Man van het Seizoen

3 juni 2023 09:44
Foto: Pro Shots

Mohammed Kudus Ajax.Supporters.nl Man van het Seizoen; image source: Pro Shots

Mohammed Kudus is dit seizoen de Ajax.Supporters.nl Man van het Seizoen geworden. Na iedere wedstrijd kan worden gestemd op de Man van de Wedstrijd en op basis van die stemmen komt aan het eind van het seizoen de beste speler naar voren. Met een score van 88,8 punten is de Ghanees op de eerste plaats geëindigd. Steven Berghuis is door Ajax zelf uitgeroepen tot Ajacied van het jaar en is in deze verkiezing op de tweede plaats geëindigd. Dusan Tadic staat op de derde plek.

De 4-0 thuiszege tegen Rangers FC in de groepsfase van de Champions League is met een gemiddelde van 7,97 als beste beoordeeld. Dat is iets beter dan de 7,95 die volgde na de 5-0 zege tegen sc Heerenveen drie dagen na die wedstrijd.

Ook de slechts beoordeelde wedstrijd is afkomstig uit de Champions League. De 1-6 thuisnederlaag tegen Napoli kreeg een gemiddelde van 2,70.




Discussieer mee op de forums


Tags

kudus berghuis heerenveen napoli rangers tadic thuisnederlaag thuiszege

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Meest overschatte speler van het seizoen. Toen het team nog redelijk draaide en hij in de CL spits mocht staan was het nog wat. Daarna het laagste rendement van alle spelers, verliest elke bal door gecompliceerd te willen spelen. Ben blij als hij weg is en we er een goede welwillende of hoog getalenteerde teamspeler voor terugkrijgen. Wat mij betreft een grote mislukking, hopelijk verdienen we nog wat aan hem.
+2/-1

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Helemaal eens ..
Zo zie je maar weer dat ,als het op data-verwerking aankomt , supporters behoorlijk wat ‘bugs’ in het brein hebben zitten ..!
+1/-1

10 maanden geleden
Als je bedenkt dat vorig seizoen Martínez er was, met een uitstekende Timber en Antony, dan is dit seizoen iedere speler een aderlating voor deze prijs.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.285 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn bestuursraad blumenkraft boomen brobbey buitenom chico elsimao ewige feyenoord forbs gaaei gaaie godts hato henderson hlynsson kaplan kiki linksbuiten mannsverk shogun sosa sparta sutalo taylor villa wingback