Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Branco van den Boomen voor vier jaar naar Ajax

29 mei 2023 17:07 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Branco van den Boomen voor vier jaar naar Ajax</b>; image source: Pro Shots

Ajax heeft via de officiële kanalen de terugkeer van Branco van den Boomen bevestigd. De middenvelder heeft een contract getekend tot de zomer van 2027. Van den Boomen maakt transfervrij de overstap van het Franse Toulouse. Eerder speelde hij al drie jaar in de jeugdopleiding van Ajax, waarna hij via FC Eindhoven, sc Heerenveen, Willem II en De Graafschap naar Franrkijk vertrok.




Discussieer mee op de forums


Tags

boomen branco franrkijk graafschap heerenveen toulouse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Lijkt me een goede aankoop, kost salaris maar geen investering in aankoopsom en dus een laag risico. In vergelijking met Grillitsch is hij meer een Ajax voetballer. En is het niet voor de basis, dan maar voor de breedte. Met zijn ervaring en leiderschapskwaliteiten zeker een aanwinst. Ook leuk te horen dat hij het verhaal van Mislintat goed vond.
+3/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Hij heeft het goed gedaan bij Toulouse maar of hij na Eindhoven, Heerenveen, weer een stap omlaag naar Willem 11, de Graafschap en Toulouse de oplossing voor Ajax is?????
Voor de breedte en gratis dus het kan geen kwaad maar als ik dan ook de namen van Silva en Rojas zie dan vrees ik het ergste want die zijn hooguit ook voor de breedte.
Ik hoopte op de categorie Ziyech, Amrabat, Angelino/Barco of nieuwe Atony/Martinez uit de toplanden Brazilië en Argentinië die er meteen staan en het elftal meteen beter maken.
Ja inderdaad heeft een Ziyech zo meteen geen restwaarde meer maar ik maak mij meer zorgen om de restwaarde van Ajax als we in de categorie Silva en Rojas gaan vissen. Geen deuk in een pakje boter bij Wolves, op de bank bij PSV en dan voor Ajax de nieuwe spits???????? Rojas pas 14 interlands voor Paraguay met 27 jaar en nog steeds in de Argentijnse competitie????
Ik wens Branco heel veel succes en de Ajax fans ook want de voorlopige weersvoorspellingen zijn toch niet al te best
+4/-0

 
10 maanden geleden
Dan moet je CL spelen als je die namen wilt hebben.
+1/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Ze gaan Kudus en Alvares verkopen wat een miljoen of 80 op gaat brengen. Daarnaast lopen er genoeg Ajax onwaardige spelers in de rondte waar je toch nog makkelijk 30 miljoen in totaal voor kunt vangen. Een miljoen of 20 er bij uit de kas en je hebt 120/130 miljoen tot de beschikking om voor echte toppers uit te geven.
Financieel kan het dus wel maar waar je wel een punt hebt is de bereidwilligheid voor een topper om naar een club te gaan die geen CL speelt. De schade blijft niet beperkt tot een slechte selectie en zomaar 50 miljoen gemiste inkomsten maar haal nu maar eens toppers,dat is een hele klus.
+2/-0

10 maanden geleden
Ken hem niet goed, maar schijnt een hele goede passing en inzicht te hebben. Zwak punt is dat hij geen snelheid heeft, maar dat compenseert hij met inzicht. Soort van een Blind of een langzame Frenky 😉 Heeft zich positief laten zien in Frankrijk waar de Fransen niet snappen dat hij niet naar een franse topploeg is gegaan. Zegt vaak wel wat. Andere speler dan Alvarez, gelukkig zien ze in dat er opbouwende kracht nodig is
+1/-0

10 maanden geleden
Goede voetballer geworden in Frankrijk, ben benieuwd waar ze hem gaan inzetten.
+1/-0

10 maanden geleden
Prima aankoop! Weinig risico. Hopelijk dezelfde route als Lasse. Geen pure snelheid, maar wel handelingssnelheid en een goeie pass. Zie je nog zelden, een speler met een goede steek of lange pass.
Ook een “goeie kop erop zitten”.
Jammer voor zijn pa, want dat is één van de “grote jongens bij PSV. Maar op de foto’s was te zien dat hij er ook wel om jon lachen. (Boer met kiespijn maar wel met dollartekens in zijn ogen en ook wel een goeie gast)
+2/-0

10 maanden geleden
Hij schijnt een goed schot te hebben, een uitstekende vrije trap en een sterke pass. Ik denk dan gelijk aan een type Schöne. Laat dat nou precies zijn wat ajax mist in de selectie!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn bestuursraad blumenkraft boomen brobbey buitenom chico elsimao ewige feyenoord forbs gaaei gaaie godts hato henderson hlynsson kaplan kiki linksbuiten mannsverk shogun sosa sparta sutalo taylor villa wingback