Transparent
Inloggen
Sluiten

Alleen Jurriën Timber en Steven Bergwijn in selectie Nederlands elftal

29 mei 2023 12:57
Foto: Pro Shots

Alleen Jurriën Timber en Steven Bergwijn in selectie Nederlands elftal; image source: Pro Shots

Bondscoach Ronald Koeman heeft in zijn definitieve selectie voor het Nederlands elftal slechts plek voor twee Ajacieden. Alleen Jurriën Timber en Steven Bergwijn mogen zich komende week in Zeist melden voor de finaleronde van de Nations League. Steven Berghuis, Brian Brobbey en Davy Klaassen zaten in de voorselectie, maar zij zijn afgevallen.




Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn timber afgevallen berghuis brobbey finaleronde koeman nations zeist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Goede zaak. Ze hebben vakantie nodig.
+2/-0

10 maanden geleden
Nouja laten we hopen dat het de prijs weer wat omhoog brengt voor Bergwijn want zijn waarde daalde elke Ajax week met ongeveer een half miljoen. Na Twente was er nog een Euro of tien over, ze dachten eraan om hem te ruilen tegen een nieuwe doelpaal.
+4/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Als er eentje op vakantie had gemoeten om z'n salaris te overdenken, afgezet tegen zijn prestaties, dan was dat Bergwijn wel.
Maar Koeman gaat alleen voor zijn eigen oogappeltjes, net zo goed dat Wijnaldum er weer bij zit.
En ach, eigenlijk interesseert het me geen zak.
Belangrijker is wat er bij Ajax allemaal gaat gebeuren.
+4/-0

10 maanden geleden
Daley Blind. Op basis van.....???
+2/-0

 
10 maanden geleden
...de assist die hij gaf op van Persie tegen Spanje in 2010 :D

Verder zou ik niet weten waarom die is geselecteerd. Ik meen hier nog mensen te herinneren dat hij het wel even zou maken bij Bayern. Op de bank ja, waar je overigens ook genoeg verdiend. Hij had gewoon naar Antwerp moeten gaan dan had je nog wat speeltijd kunnen krijgen maar goed, Bayern staat ook niet verkeerd op je CV, ook al houd je de bank warm.

Verder vreemd dat Bergwijn wordt geselecteerd, die is op het moment veel slechter dan Berghuis. Van laatstgenoemde snap ik overigens niet waarom die er niet bij zit. Vanwege die klap misschien? Dat zou een raar excuus zijn. Hij is weer fit dus zou in principe gewoon onderdeel moeten uitmaken van het NL elftal.

Tot slot blijft het NL elftal een zooitje over het paard getilde voetballers. Na 2014 is het alleen maar bergafwaarts gegaan.
+4/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.282 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn bestuursraad blumenkraft brobbey buitenom chico elsimao ewige feyenoord forbs gaaei gaaie godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mannsverk shogun sosa sparta sutalo taylor villa wingback