Transparent
Inloggen
Sluiten

'Steven Berghuis kwam op voor racistisch bejegende Brian Brobbey'

28 mei 2023 19:40 - Tubantia.nl
Foto: Pro Shots

"Steven Berghuis kwam op voor racistisch bejegende Brian Brobbey"; image source: Pro Shots

Zondagmiddag ontstond er veel commotie nadat er op social media beelden waren gedeeld van Steven Berghuis die een supporter van FC Twente geslagen had. Volgens de Tubantia kwam Berghuis op voor Brian Brobbey, die racistisch werd bejegend. Een getuige heeft aangegeven dat er kanker zwarte werd geroepen richting de spits van Ajax, waarna Berghuis direct uithaalde.

Tijdens de wedstrijd liet Berghuis zich ook al van een slechte kant zien, maar ontsnapte hij toen scheidsrechter Lindhout slechts geel gaf.

Meer op Tubantia.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis brobbey racistisch bejegende lindhout twente uithaalde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Hoewel het natuurlijk erg dom oogt, vooral na een verlies, is het mooi dat mensen leren dat er consequenties zitten aan hun woorden.

Je mag tegenwoordig maar alles doen met een telefoon in je hand en dit soort gescheld blijft ook gewoon ongestraft. Dan moeten de consequenties van dit gescheld niet wel bestraft worden, dat zou helemaal gek zijn.

Wie uit durft te delen moet ook durven ontvangen...
+9/-0

 
Dat is natuurlijk niet opeens een vrijbrief om dan maar gewoon te gaan slaan
+1/-2

1 jaar geleden (gewijzigd)
Het is zeker geen vrijbrief om zomaar te gaan slaan, maar wat vreemd dat er supporters van de tegenpartij in grote getale bij die bus staan. Waarom worden die niet op grotere afstand gehouden? Ze roepen de meest extreme, domme en rascistische dingen. Ik vind dat onbegrijpelijk. In de Arena kan je toch ook niet zomaar bij spelers van de bezoekende club komen als Ajax-fan?

Hier kreeg v/d Vaart wat tegen zich geroepen, hij laat zich echter niet zomaar wat zeggen
https://www.youtube.com/watch?v=uZrigj7TBF4link
+4/-0

1 jaar geleden
Nou dat was dan de 1e goede aanval dit seizoen van Berghuis.
Niet groter maken dan het is. Die kerel verdiende ook gewoon tik op zijn muil als je dit soort dingen roept, gewoon over gaan tot de orde van de dag.
+7/-1

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Nou Berghuis, niks slecht karakter hoor. Je toont ballen en een grote buiging daarvoor!
+2/-0

1 jaar geleden
Als iemand dat roept dan verdiend hij het om een klap te krijgen. Berghuis hoeft zich helemaal niet te verontschuldigen hiervoor. Degenen die het heeft geroepen moet zich verontschuldigen en een taakstaf krijgen in Amsterdam.
+2/-0

1 jaar geleden
Dit is niet Berghuis noch Brobbey , Nederland als politiek land hou nu eens op met alles te gedogen en die vervloekte Woke afdeling, gewoon hard aan pakken die handel opsluiten en ze discipline aan brengen als in het leger.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.215 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao elsimao farioli forbs frimpong gaaei grillitsch henderson jong kaplan kiki lucca mikautadze mislintat ocampos rijkhoff schouten shogun simons skimovic sutalo tahirovic veerman weghorst