Transparent
Inloggen
Sluiten

Klaassen: “Het was een Ajax onwaardig seizoen en zo sluiten we hem ook af"

28 mei 2023 17:48

Kenmerkt deze wedstrijd het seizoen? Dat was de stelling waarmee Davy Klaassen voor de camera verscheen. De middenvelder die vandaag na rust inviel reageerde hierop als volgt: “Het was een Ajax onwaardig seizoen en zo sluiten we hem ook af. Ik vind het moeilijk om nu terug te blikken op deze wedstrijd als je teleurgesteld bent over de wedstrijd en over het hele seizoen. Het moet beter volgend jaar.“

Er werd de middenvelder gevraagd of het nu een kwestie was van afspraken die niet worden nagekomen of dat het een gebrek aan kwaliteit is dat het zo moeizaam gaat bij Ajax. Klaassen denkt dat het niet aan een ding ligt. “Ik denk dat veel zaken niet waren, zoals het bij Ajax hoort. Daar moeten we goed naar gaan kijken met z’n allen. In de zomer en ook volgend seizoen.”

In de media wordt veel gesproken over een nieuwe trainer, welke spelers er moeten komen en gaan en ook Klaassen werd hierover zijn mening gevraagd. Klaassen zei hierover: “Eerlijk gezegd heb ik geen idee. Er is zo veel gebeurd en gaande geweest, we moeten eerst alles samen op de rit moeten gaan krijgen en dan op naar volgend seizoen. Ik denk dat iedereen het ook wel even zat is. We moeten vooral zorgen, dat er volgend jaar niet nog zo’n jaar komt.”

Ten slot werd hem nog gevraagd of Klaassen wilt dat John Heitinga volgend jaar voor de groep staat. De reactie van Klaassen: “Dat moet je aan de directeur vragen. Ik weet niet wat de directeur denkt en hoe dat gaat. Ik ben heel goed met John, dat lijkt me geen issue. Maar wij bepalen dat niet. Het moet van bovenaf duidelijk worden en ik hoop dat het snel gebeurd en dat iedereen weet waar hij aan toe is. Er zijn veel zaken onduidelijk geweest en zo veel onrust in je club is niet goed. Voorheen was er ook onrust, maar dan werden we wel kampioen. Daar moeten wij als staf en team niet te afhankelijk van zijn.”




Tags

blikken bovenaf heitinga inviel kenmerkt kwestie slot stelling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal