Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax dicht bij komst van Matías Rojas'

27 mei 2023 11:55 - OK Fichajes
Foto: Pro Shots

"Ajax dicht bij komst van Matías Rojas"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse OK Fichajes staat Ajax op het punt om de selectie te versterken met Matías Rojas, een 27-jarige middenvelder uit Paraguay. Rojas speelt momenteel in Argentinië voor Racing Club en heeft een aflopend contract, zodat hij transfervrij de overstap kan maken naar Amsterdam. De middenvelder heeft 14 interlands voor Paraguay op zijn naam staan.

Meer op OK Fichajes




Tags

rojas matias paraguay argentinie fichajes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
7 goals 6 asist dit seizoen.
Heitinga blijft dus. Lijkt mij vreemd om allemaal spelers te halen zonder hoofd coach.
+2/-2

12 maanden geleden
Zou mooi zijn. Basisvaardigenheden ok en zit behoorlijk wat grinta in die gozer. Dat kan de huidige selectie zeker gebruiken.
+5/-0

Sjakie8 (geschorst)
12 maanden geleden (gewijzigd)
Sodeknetters, beter dan dit wordt de zaterdag niet.

En net als vd Boomen ook al transfervrij. Je vraagt je af aan welke kanonnen ze dan nog geld uit gaan geven.
+3/-1

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Als je ziet dat er nu al (waarschijnlijk) twee spelers gehaald worden die wij zelf nooit hadden kunnen voorspellen denk ik niet dat het zo simpel gaat zijn. Mislintat lijkt mij eerder iemand die voor spelers gaat ongeacht naam puur omdat ze in de speelwijze passen en/of er nog veel rek in zit.

De vorige bende haalde spelers puur om het "shock"effect van de bekende naam kunnen halen als "signaal" naar de concurrentie en daarom gaven we een vermogen uit aan, en zitten we nu opgescheept met, Bergwijn, Bassey en Wijndal.
+2/-3

 
Sjakie8 (geschorst)
12 maanden geleden
Bergwijn en Wijndal stonden al bij Erik ten Hag op de lijst.
+4/-1

 
12 maanden geleden
Dan vind ik beide genoemden nog niet eens de opmerkelijkste aankopen/huurlingen tegenover; Sanchez, Ocampos, Bassey, Grillitsch en Luca. Deze vijf passen om allerlei redenen gewoon niet bij Ajax. Ook niet bij Manchester City of Barcelona waar de basistechnieken in eerste instantie hoog in het vaandel staan om goed te kunnen voetballen/opereren als team
+1/-0

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
De opvolger van Wijndal loopt trouwens bij Boca Juniors waar ene meneer Baco met zijn 18 jaar momenteel heel veel indruk maakt. Maakte op zijn 16 e al zijn debuut.
En over Rojas zegt mijn Argentijnse bron dat het geen Martinez is maar ook geen Ocampos. Geen slechte voetballer maar of hij nu de man voor Ajax is ???? Als je met 27 jaar nog in de Argentijnse competitie speelt ben je geen echte topper. Maar ja, hij zou nog een laatbloeier kunnen zijn.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Een goed technisch begaafde spits erbij en een ervaren centrale verdediger met de hoop dat dan Timber dan ook zijn contract wil verlengen ipv al weer jong vertrokken, zou een enorme aanwinst zijn.. En dan kan die Busquets nog wel een jaar mee in de eredivisie en valt zo in te passen bij Ajax
+2/-0

 
12 maanden geleden
Busquets zal natuurlijk staan te springen om veel salaris in te leveren om bij Ajax te komen spelen ja :denk
+1/-1

12 maanden geleden
Ik ken hem niet, maar hopelijk is het een goeie!
+3/-0

12 maanden geleden
Conceasaco is als rechtsvoor nog niet rijp genoeg. Ik zou graag voor deze positie een versterking willen zien. Manhoeff van Vitesse kan mij wel bekoren, want Sheraldo Becker is te duur evenals Justin Kluivert. Verder ben ik benieuwd hoe het staat met herstel van Kaplan, dan hebben we centraal weer meer opties.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Sheraldo Becker??! Alsjeblieft niet, maar ook echt nooit. Die heeft dit jaar voor het eerst een redelijk goed seizoen gedraaid, maar heeft daarvoor elk seizoen een onvoldoende gescoord. Als hij 21 was geweest, had het wellicht gekund, maar dat is niet het geval met Becker. Los daarvan vind ik het ook echt een draver (in het rijtje Menig en Lukoki). Kluivert zou ik wel aandurven, maar is ook een gokje. Vind ik wel beter bij Ajax passen.
On topic: Ik ben benieuwd. Zo'n speler kunnen we er goed bij hebben.
+4/-0

12 maanden geleden
Dichtbij, op het punt van...
Hij is er nog niet hè en er zullen vast meer clubs in de markt voor hem.
+1/-0

12 maanden geleden
Weet niet wat ik hier van moet denken. Speelt bij de nr 24 van Argentinië en is 27 jaar. Als hij zo goed is dan had hij toch al lang een transfer gemaakt.
+2/-0

12 maanden geleden
We zullen het allemaal nog wel zien wie er nog bijkomen. Ik geloof het pas als ik de officiële aankondiging zie.. Topprioriteit lijkt mij toch een ervaren trainer> Een team moet je smeden, een team kun je niet aankopen. En welke coach is de aangewezen coach voor het bouwen met een team? Juist, Peter Bosz. Is het een schande voor Heitinga op twee jaar met Bosz mee te lopen? Nee, natuurlijk niet. Het seizoen is klaar, het is niet geworden wat we er van hebben verwacht. Ook Heitinga zit in een leerproces, dus dat roept om een ervaren coach...
+4/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht