Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Mohammed Kudus: 'Dit is het goede moment voor een transfer'

23 mei 2023 07:50 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Zaakwaarnemer Mohammed Kudus: "Dit is het goede moment voor een transfer"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf heeft Jennifer Mendelewitsch, zaakwaarnemer van Mohammed Kudus, bevestigt dat de Ghanees wil vertrekken uit Amsterdam. "Ik denk dat het voor zowel Ajax als voor Mohammed het beste is dat hij nu een transfer maakt. Dit is het goede moment", aldus Mendelewitsch. "Hij heeft een voorstel om zijn contract tot de zomer van 2026 te verlengen naast zich neergelegd."

Over de clubs die interesse hebben en wat Kudus zou moeten kosten, wil de zaakwaarnemer niets zeggen. "Wat ik wel kan zeggen, is dat er na het WK en dit seizoen heel veel belangstelling is voor Kudus", zo geeft ze aan.

Meer op Telegraaf.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

kudus mendelewitsch jennifer telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik denk dat het eerder voor de bankrekening van Mendelewitsch het beste is dat Kudus vertrekt.
+6/-0

1 jaar geleden
Ik zal het even goed formuleren voor Jennifer: "Ik denk dat het voor Ajax, mijzelf, en voor Mohammed het beste is dat hij nu een transfer maakt. Dit is vooral het goede moment om een flinke management fee te pakken"

Als Kudus in de PL terecht komt, zou het mij verbazen als het bij de top 5 of 6 is... aan de andere kant gaan de clubs eronder 40 miljoen betalen. Chelsea verwacht ik niet, die moeten eerst flink spelers lozen en "Poch" heeft andere wensen.
+4/-0

1 jaar geleden
Dan gaat die toch. Leuke speler maar niet contant, vaak geblesseerd. Zou leuk zijn als die nog bleef maar alles boven de 35 miljoen direct pakken.
+7/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ruilen tegen Ziyech onder bijbetaling van € 30 miljoen door Chelsea
+6/-0

1 jaar geleden
Kudus is nog steeds een groeidiamant, dus je kunt je afvragen of het echt zo slim is. Een goed CL-jaar zou hem meer gewild maken, maar ook meer ready. Als ik hem was, zou ik dus wachten tot het duidelijk is of Ajax de CL haalt (dat kan dus volgend weekend duidelijk zijn of na de evt. voorronde(n).
Ajax however moet waarschijnlijk mensen verkopen (financieel gezien) en ik denk dat hij en Alvarez daar voor in aanmerking komen. Ik denk Alvarez als eerste verkocht zou moeten worden. Sure, is belangrijk, maar ik denk dat het middenveld baat heeft bij een betere voetballer. Kijk wie daar de laatste (echt goede) jaren stonden. Toch betere voetballers en daar wil je heen. Het is wellicht de positie waar ik als eerst iemand zou halen. Kudus is talentvol, maar hoe vaak viel hij niet toch tegen of was hij geblesseerd? Ik snap het als ze hem al voor de (evt.) voorrrondes zouden verkopen, nu hij nog (door het WK) flink wat waarde heeft. Bij Timber zou ik inzetten op contractverlenging.
+4/-0

1 jaar geleden
Overgewaardeerde en niet echte voor Ajax gemotiveerde voetballer die zeldzaam vaak letterlijk en figuurlijk buitenspel heeft gestaan. Als er een gek 50 miljoen voor betaald hebben wij mazzel.
+2/-2

1 jaar geleden
Dan hadden ze hem veel eerder een nieuw contract aan moeten bieden. Zag laaatst een filmpje met de salarissen van de Ajax spelers. Hij krijgt zo ongeveer het minste van de basis spelers, dus het afkopen van het contract zal niet zo duur zijn. Zou me niks verbazen dat hij voor 30-35 miljoen vertrekt.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Prima 35 miljoen.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Dat filmpje heb ik ook gezien en op deze website (zie link) kan je ook internationaal zien wat spelers 'verdienen'. https://capology.com/club/ajax/salaries/link
+1/-0

1 jaar geleden
Mohammed zal altijd een speler blijven die vooral voor zichzelf speelt. Ik denk dat hij daarom vooral geschikt is voor kleinere clubs in grotere competities.
+3/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

boomen depay elsimao farioli frankrijk griezmann hag haller henderson jong kiki klaiber koeman krapel labyad malen mannsverk marin rcv reijnders rensch rosario schouten sevic simons speelstijl tahirovic vos weghorst zirkzee