Transparent
Inloggen
Sluiten

Brian Brobbey: 'Ik raakte die bal nog helemaal verkeerd ook'

16 mei 2023 17:52

In gesprek met ESPN gaf Brian Brobbey aan dat zijn winnende treffer nog lastig was. "Dat was echt een moeilijke. Ik raakte die bal nog helemaal verkeerd ook", aldus Brobbey. "Hij kwam een beetje achter me, maar gelukkig maak ik hem. Dit was gewoon een geluksgoaltje."

Brobbey werd ook gevraagd naar zijn fysiek omdat hij lange tijd geen hele wedstrijden kon spelen, maar dat de laatste tijd steeds vaker gebeurd. "Ik ben sterker geworden. Na trainingen doe ik ook veel, dat helpt me heel goed", zo gaf hij aan. "Het is veel lopen en fietsen na de trainingen in de gym. Een half uurtje fietsen en dan nog tien of vijftien minuten lopen."

Gevraagd werd aan de spits hoe moeilijk het is om te zorgen dat de kansen die hij creëert er ook in gaan. "Dat is helemaal niet moeilijk. Dat is trainbaar", zei hij daarover. "Als ik dat goed train, kan ik dat in de wedstrijden ook verbeteren."
Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey fietsen espn geluksgoaltje gym trainbaar uurtje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao elsimao farioli frankrijk frimpong gaaei grillitsch henderson jong kaplan kiki koeman lucca mikautadze mislintat ocampos rijkhoff schouten shogun simons sutalo tahirovic veerman weghorst