Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Dit beschreef ons volledige seizoen'

16 mei 2023 17:46

Dusan Tadic gaf in gesprek met ESPN aan dat de wedstrijd tegen FC Groningen heel vreemd was verlopen. "Dit beschreef ons volledige seizoen. Veel ups en downs", aldus Tadc. "We begonnen goed met de 0-1 en hadden een paar goede aanvallen. We hadden er twee of drie moeten maken, dan was het veel makkelijker. Dan krijg je een aanval tegen, een counter, en is het meteen raak."

De aanvoerder vond het lastig om in een leeg stadion te moeten spelen. "Dat is nooit leuk. Ik zag ook allemaal foto's van kinderen die huilden na de wedstrijd zondag. Door een paar gasten kunnen zij de wedstrijd niet zien", zo gaf hij aan. "Dit is heel triest om te zien. Iedereen heeft zijn verantwoordelijkheid. We moeten een statement maken. Dit mag niet gebeuren. Mensen vragen mij wat er in Nederland aan de hand is. Hier moet echt iets gaan gebeuren. Kinderen waren aan het huilen en juist voor die kinderen speel je. Zij willen ons 90 minuten zien spelen en dan is dit heel triest. Allemaal door een paar gasten."

De suggestie van de interviewer om in de toekomst bij zulke gevallen alleen vrouwen en kinderen toe te laten vond Tadic een goede. "Dat is in Servië ook een paar keer gebeurd", zei hij daarover. "Dit zou een erg goede oplossing zijn. Kinderen zullen dat altijd blijven onthouden."
Tags

kinderen tadic counter espn foto groningen huilden huilen interviewer nederland onthouden statement suggestie tadc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.215 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

boomen depay elsimao farioli frankrijk griezmann hag haller henderson jong kiki klaiber koeman krapel kroes labyad malen mannsverk marin rcv reijnders rensch rosario schouten sevic simons tahirovic vos weghorst zirkzee