Transparent
Inloggen
Sluiten

Nando Rafael voorkomt ontslag Huub Stevens

29 oktober 2003 19:50

Verslaggever: M

Nando Rafael, de ex-Ajacied, heeft met een treffer in de laatste minuut van de verlenging Huub Stevens behoed voor ontslag bij Hertha BSC. Rafael mocht in de bekerwedstrijd tegen Hansa Rostock een kwartier voor het einde van de normale speeltijd invallen voor Luizao. Het was toen 1 - 1, wat tevens de stand zou zijn na 90 minuten. Het doek voor Stevens leek gevallen toen in het tweede deel van de verlenging Hansa Rostock de 2 - 1 maakte. In de allerlaatste seconden van het duel stak de voormalige spits van Jong Ajax daar echter een stokje voor, door de gelijkmaker aan te laten tekenen. Hertha BSC toonde zich vervolgens in de strafschoppen de sterkste. Door de tweede achtereenvolgende zege heeft de veelgeplaagde Stevens weer wat meer lucht.

Meer op




Tags

stevens rafael nando hansa hertha rostock verlenging behoed doek jong lucht luizao seconden veelgeplaagde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato henderson hlynsson jong kiki mannsverk nypan pasveer potter ramaj remko roon rulli setford sevic shogun sutalo tahirovic taylor