Transparent
Inloggen
Sluiten

'Duitse top concreet geïnteresseerd in Edson Álvarez'

15 mei 2023 19:28 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Duitse top concreet geïnteresseerd in Edson Álvarez"; image source: Pro Shots

Onder meer De Telegraaf meldt dat Borussia Dortmund en Bayern München concreet zijn geïnteresseerd in de komst van Edson Álvarez. Dortmund heeft al laten weten ver te willen gaan om de Mexicaan te halen en zal zich op korte termijn gaan melden in Amsterdam, terwijl ook Bayern München snel in gesprek wil over een mogelijke transfer. Volgens De Telegraaf is de verwachting dat Ajax minimaal 40 miljoen euro wil ontvangen.

Afgelopen zomer werd een bod van Chelsea op de laatste dag van de transfermarkt nog afgewezen. De Engelse club bood 55 miljoen pond, omgerekend ruim 63 miljoen euro. Voor Ajax was een transfer op dat moment echter onbespreekbaar. Chelsea probeerde vervolgens een deal te sluiten voor de winterse periode en was bereid om bijna 52 miljoen euro te betalen. Wederom was het voor Ajax echter onbespreekbaar. Álvarez kreeg van de clubleiding wel de toezegging dat hij komende zomer mag vertrekken.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

alvarez bayern chelsea dortmund telegraaf toezegging winterse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Door missen van de CL zal je wel moeten helaas vrees ik. Wellicht kan je dan zKudus behouden
+2/-3

 
12 maanden geleden
Alvarez verdiend gewoon een transfer, liefst 60M maar als het 40M wordt dan moet je daar ook blij mee zijn. Zeker in ogenschouw genomen dat Alvarez begin van het seizoen al weg kon maar aan zijn contract is gehouden.

Kudus zal ook vertrekken maar zie ik minder opleveren dan dat vele denken, die jongen is wel van geblesseerd hè.

Vang je voor deze 2 jongens samen 100M, dan ben je spekkoper. Maar dan... in welke spelers gaat dat geïnvesteerd worden. Daar houdt ik toch nog wel een beetje mijn hart voor vast.
+3/-0

 
12 maanden geleden
Kudus mag je voor 20+ miljoen in je handen klappen.
+2/-2

12 maanden geleden
Ze moeten hem nu ook gewoon laten gaan bij een goed bod, anders verlies je het vertrouwen van spelers. En op zoek naar een nieuwe gifkikker
+4/-1

 
12 maanden geleden
Ik heb liever een echte voetballer op zes dan een 'gifkikker'.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Alvarez is wel meer dan een gifkikker. Is heel comfortabel in balbezit, heeft een goede steekpass en lange bal in de voeten en is levensgevaarlijk bij aanvallende corners. Het is een heel allround speler, moet alleen minder kaarten pakken.
+2/-1

 
12 maanden geleden
Hij zou kunnen renderen in een goed voetballende ploeg. Met betonvoetballers om hem heen is hij te vaak aan de bal.
Hij lijkt inderdaad gevaarlijk met aanvallend koppen....alleen is zijn rendement schrikbarend laag. Hoeveel goals kopt hij nu eigenlijk binnen? 1 per seizoen?
+1/-1

 
12 maanden geleden
Eredivisie: 3 doelpunten, 3 assists | CL: 1 doelpunt
Vorig seizoen 5 doelpunten en 1 assist in de competitie.

Voor een nummer 6 vind ik dat acceptabele cijfers.
Hij staat er immers vooral om de verdediging te ondersteunen (als hij op 6 speelt, want dit seizoen natuurlijk ook veel centraal in de verdediging gestaan).
+1/-0

 
12 maanden geleden
Zeker is een goede voetballer de eerste vereiste op 6 , maar er moet ook zeker speler in zitten met gif in zijn aderen. ( Figuurlijk)
+1/-0

12 maanden geleden
Houdt altijd mijn hart vast als hij speelt. Is inderdaad lekker fel, maar ik heb bij iedere actie ook altijd het idee dat er iets mis kan gaan in de bovenkamer en hij rood kan pakken.
Hij heeft een transfer verdient en vanwege bovenstaande denk ik dat het ook beter is dat Ajax hem verkoopt en investeert in nieuwe spelers. Wordt wel een kwestie van goed scouten.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Heb even snel gekeken, maar hij pakt opvallend weinig rode kaarten. Twee keer in de Eredivisie is seizoen '20-'21. Dit seizoen één in de Europa League en dat is het.

Bron: https://www.espn.nl/voetbal/speler/statistieken/_/id/241627/edson-alvarezlink
+1/-0

 
12 maanden geleden
We kunnen de keren dat hij eigenlijk rood had moeten pakken zeker niet terugzien ?
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal