Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bestuursraad Ajax past vergoeding voor RvC aan'

13 mei 2023 14:58 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Bestuursraad Ajax past vergoeding voor RvC aan"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat de bestuursraad van Ajax onder druk van enkele prominente leden heeft besloten de vergoedingen voor de Raad van Commissarissen aan te passen. Het voorstel is nu dat alle commissarissen een jaarlijkse vergoeding zullen krijgen van 25.000 euro. Voorzitter Pier Eringa krijgt daar 10.000 euro bovenop, terwijl voetbalcommissaris Jan van Halst 20.000 euro extra krijgt.

Op de ledenvergadering van 24 mei zal duidelijk worden of deze aanpassing voldoende is om een akkoord te bereiken van de leden. Het originele voorstel was 35.000 euro voor alle commissarissen met 15.000 euro extra voor de voorzitter en de voetbalcommissaris.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

bestuursraad rvc voetbalcommissaris eringa halst originele pier prominente telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
12 maanden geleden
Dat vind ik niet, nu kunnen ze ook verantwoordelijk worden gehouden voor hun activiteiten. En als ze niet betaald worden, is het sorry.
+1/-1

12 maanden geleden
Ik vind dat de hele procedure opnieuw gedaan moet worden. eerder zijn Marco van Basten, Frank de Boer, Edgar Davids, Keje Molenaar gevraagd. Zij moesten het voor niets doen. Ze wilden niet, misschien met het aanbod wat van Halst heeft gekregen? Nu wordt Jan van Halst gevraagd en die krijgt meteen wel 50.000 euro aangeboden. Had je dan ook bij de anderen kunnen/moeten doen. Liever een van hen dan Jan van Halst.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal