Transparent
Inloggen
Sluiten

'Daley Blind gepolst voor terugkeer bij Ajax'

12 mei 2023 07:43 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Daley Blind gepolst voor terugkeer bij Ajax"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Klaas Jan Huntelaar bij Daley Blind heeft gepolst of hij openstaat om weer terug te keren bij Ajax. Blind vertrok afgelopen winter uit Amsterdam na problemen met Alfred Schreuder en tekende vervolgens een contract tot het einde van dit seizoen bij Bayern München. De Duitse topclub heeft al besloten dat die verbintenis niet verlengd gaat worden, zodat hij transfervrij weer kan vertrekken.

Royal Antwerp FC is ook serieus in de markt voor de komst van de 33-jarige verdediger. Technisch directeur Marc Overmars sprak al met Danny Blind over een mogelijke overgang van zijn zoon, waarbij al werd aangegeven dat de verdediger een overstap naar de Belgische club serieus overweegt.

Of Blind een nieuwe terugkeer bij Ajax ziet zitten is nog onbekend.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

blind gepolst alfred antwerp bayern danny huntelaar overmars schreuder telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Nou denk niet dat Daley terug komt , hij is niet netjes behandeld. Maar dat gebeurt vaker onder vd Sar. Denk dat ie wacht tot hier een nieuwe directeur zit. En vind het ook van Ajax uit niet echt professioneel om weer met Blind op de proppen te komen
+4/-0

1 jaar geleden
Niet meer aan beginnen. Goede kerel, daar niet van hoor. Technisch prima speler. Maar snelheid was altijd al een dingetje en de laatste 1,5-2 jaar kan hij het gewoon niet meer belopen. Je hebt een LCV nodig waar je weer een paar jaar mee vooruit kunt. Niet eentje die eigenlijk nu al niet meer voldoet. Bovendien zal hij veel te duur zijn qua salaris voor wat hij nog brengt.

Ik hoop niet dat het netwerk van Huntelaar zich beperkt tot spelers waar hij nog mee samen heeft gespeeld.
+6/-0

 
1 jaar geleden
Was Kaplan niet de beoogde opvolger voor LCV? Hoor heel weinig over hem en zijn blessure, weet iemand iets meer?
+3/-0

 
1 jaar geleden
Volgens mij maken ze hem klaar voor komend seizoen. Was voor 2e keer door zijn knie gegaan dacht ik.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Kan ook niet de kar trekken zonder een Martinez en dergelijke om hem heen. Dat is gebleken begin dit seizoen. Zou kunnen voor erbij, maar daar is hij denk te duur voor en het is even de vraag of hij een bijrol wilt. Zijn snelheid vind ik overigens geen argument, want dat heeft hij nooit gehad, maar toch erg goede periodes gehad. Ik denk gewoon niet meer dat hij een hoog niveau gaat aantikken.
+1/-0

1 jaar geleden
Met alle respect maar je kan echt niet meer met Blind aankomen. We moeten naar een beter niveau toe. Antwerp is een prima bestemming voor Blind, zullen alle partijen blij mee zijn.
+3/-0

1 jaar geleden
Pff we gaan gewoon door waar we gebleven zijn. De club is kapot.
Blind lag overigens ook niet lekker in de selectie, gezien die ook spelers de bal niet gaf ( wat ik wel begrijp als je sommige spelers ziet aankutten)
Blind zijn tijd is geweest. Mee hobbelen in België lijkt mij het beste.
+3/-1

tackle (geschorst)
1 jaar geleden
Huntelaar kan ook beter vertrekken. Hij heeft een boekje met twee bladzijdes met namen en verder niets. Blind is over de datum. Na zijn hartproblemen nooit meer de oude geworden.
Kom eens met andere namen. Aankomende toppers!!
+2/-0

 
1 jaar geleden
Helemaal gelijk ..!
Door welke onbenul laat loopjongen Huntelaar zich sturen ..
+1/-0

1 jaar geleden
Geen Blind, geen kampioenschap, als hij open staat voor een leidende rol in de kleedkamer en niet alles te spelen. Blind als CVM is tien keer beter dan Alvarez die alleen wat harder is. Qua spelinzicht, het team neerzetten, tactiek, leiding en passing is Blind nog steeds van waarde voor Ajax. Tevens transfervrij wat niet onbelangrijk is.
+4/-0

1 jaar geleden
Ik denk dat het spelinzicht van Blind Ajax nog steeds vooruit kan helpen.

Ik snap ook wat iedereen zegt over zijn tekortkoming qua snelheid maar dat was ook al in de voorgaande seizoenen het geval. Alleen werd dat destijds gemaskeerd door Martinez. Het gaat er dus om dat de juiste spelers om hem heen staan.
+3/-0

1 jaar geleden
Gewoon gratis terughalen als het even kan. Dat gedoe over zijn snelheid ook. Vader Danny was ook niet de snelste maar van Gaal compenseerde dat door een uitgebalanceerd team op te stellen die stuk voor stuk konden voetballen. De bal op een slimme/effectieve manier konden laten rondgaan. Een belangrijke onderdeel die we dit seizoen aardig hebben verknalt met een aantal gehaalde spelers die geen flauw idee hadden wat ze te wachten stond. Het voetbaltechnisch niet goed aankonden.

Enfin, het valt niet meer na te gaan maar Daley centraal naast Timber had mogelijk meer punten opgeleverd. Naast dat is Daley Ajax en zie hem nadien graag in de opleiding terug.
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Maarten Wijffels heeft dit al ontkracht en is dus niet waar. Wijffels kun je zeker vertrouwen, dit itt telegraaf.

Ik heb overigens de voetballer Daley Blind altijd verdedigd, in mijn ogen is het altijd een fantastische speler geweest die ten onrechte vaak de kop van jut was bij lieden met minder verfijnde kijk op de gang van zaken op een voetbalveld.

Alleen vind ik het de laatste tijd ook best wel een jankerd. Als meneer wat tegenwind krijgt van de trainer dan wil hij meteen weg bij Ajax. Ik weet wel dat hij het zeker tov Schreuder bij het juiste eind had maar dan nog gedraag je jezelf niet als een verwend kind en zit je even die extra paar weken Alfredje nog uit.

Zijn vader acteert een beetje hetzelfde....als het niet gaat zoals de almachtige familie Blind het wil dan hoeven ze ineens niet meer bij Ajax te zijn. Tenminste zo komt het een beetje over de laatste tijd.

Maar als voetballer is Daley een sieraad. Echt waar. Zelden een meer onderschatte Nederlandse voetballer gezien.
+3/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao elsimao farioli forbs frankrijk gaaei godts grillitsch henderson jong kaplan kiki lucca mannsverk mikautadze mislintat ocampos rijkhoff sevic shogun sutalo tahirovic veerman weghorst