Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax ziet Menno Geelen als opvolger van Edwin van der Sar'

11 mei 2023 18:17 - VI Pro
Foto: Pro Shots

"Ajax ziet Menno Geelen als opvolger van Edwin van der Sar"; image source: Pro Shots

Op moment als Edwin van der Sar vertrekt bij Ajax lijkt de club zijn vervanger al in huis te hebben. Voetbal International meldt dat commercieel directeur Menno Geelen wordt gezien als de natuurlijke opvolger. Onbekend is of hij zelf open staat voor een dergelijke functie. Het is daarnaast niet de verwachting dat Van der Sar op korte termijn zal gaan vertrekken uit Amsterdam.

Meer op VI Pro
Tags

sar geelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Logisch, Geelen doet het top in zijn huidige rol. Wordt ook niet voor niets nu zelfs door AZ naar voren geschoven, om de onderhandelingen over de TV-rechten te voeren samen met Eenhoorn. De vraag is of hij het zelf wil op termijn (ambitie). En bovendien, of je het als club wel moet willen, op het moment dat hij juist zo succesvol is in zijn huidige rol (afbreukrisico).

Of Van der Sar er nog lang zal zitten, is afhankelijk van wat hij daar zelf in december 2021 over zei: "Als we in de Conference League moeten spelen, ben ik er niet meer. Dan is het klaar. We willen iets groots, een prijs".
+6/-0

4 weken geleden
Gisteren begonnen hoop ik.
+3/-0

 
4 weken geleden
Na die waardeloze speeches op het het veld in de JC Arena (oa Nouri) van iemand zonder charisma, uitstraling etc. doe maar iemand anders.

Wel opvallend dat Eenhoorn en Geelen met de TV rechten mee moeten doen en niet Geelen en Kroes. Meestal ga je niet als AD mee doen, dat delegeer je.
+3/-0

 
4 weken geleden
Eens, Geelen en Kroes samen was logischer geweest. Misschien Eenhoorn vanwege zijn jaren in Amerika en het feit dat je met het consortium (o.a. Ziggo -> Liberty Global) en ESPN (Disney) Amerikaanse tegenpartijen hebt in de onderhandelingen? Anders kan ik het ook niet zo goed verklaren, nee.
+2/-0

4 weken geleden
Zou goede keuze zijn op weg naar herstel van beleidsbepalers
+3/-0

3 weken geleden
B keuze
+1/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Gewoon lekker hem de commerciële kant laten doen waar hij bewezen goed in is tenzij hij het zelf echt wil. Iig hem niet die kant op proberen te duwen. Diezelfde rol kan hij ook bij een internationale topclub vervullen als hij op Ajax uitgekeken is.

Vd Sar is wel een uithangbord als oud topvoetballer, maar qua communicatie en doorpakken zwaar ondermaats. Geelen is precies het tegenovergestelde. In het verleden was de voorzitter het boegbeeld van Ajax en die rol is verschoven naar de AD. Liefst een AD die aan beide criteria voldoet.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez bassey berghuis bergwijn bestuurder blind boomen bosz branco elsimao frimpong hato heitinga jong jordi maradona mediaoptredens messi mislintat molenaar oei oranje rulli rvc sar sjakie tadic timber vos wijndal