Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Europese top aast op komst van Arda Güler'

10 mei 2023 20:15 - Bild.de
Foto: Pro Shots

"Ook Europese top aast op komst van Arda Güler"; image source: Pro Shots

Onder meer Bild meldt dat Ajax stevige concurrentie krijgt in de strijd om Arda Güler. Het toptalent van Fenerbahce staat in de belangstelling van Ajax, maar meerdere Europese topclubs hebben ook interesse getoond. Güler heeft een gelimiteerde afkoopsom in zijn contract staan. Met name Barcelona zou concreet in de markt zijn, maar ook onder meer Paris Saint-Germain, Arsenal, Newcastle United en Napoli zouden azen op de 18-jarige Turk.

Meer op Bild.de
Tags

guler arda arsenal azen barcelona bild fenerbahce napoli newcastle turk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Wat maakt t uit er komen zeker honderd namen nog voorbij deze zomer!! Effe de champ.!ea.hymne er tussendoor! Schaam je Ajax, we zitten er niet bij!!
+2/-0

 
1 jaar geleden
Officieel nog niet helemaal waar 🙄.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ffkes niet dromen!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Wel tijd voor nu… maar je hebt gelijk hoor.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Eens, gaan 20 berichten aan besteed worden, that's it.
+2/-0

1 jaar geleden
We hebben met Naci die weer terugkomt en Kaplan natuurlijk wel een warm bad voor deze jongen klaarstaan. Aan de andere kant denk ik dat we voldoende talent hebben klaarstaan om bepaalde posities over te nemen en zal de focus voornamelijk moeten liggen op het zo goed mogelijk wegzetten van de volgevreten niet presterende 'vedetten' als Kudus, Bergwijn, Bassey, Brobbey, Klaassen, en een wel redelijk presterende Alvarez. Met die 125-150 miljoen moet er dit jaar wel goed geïnvesteerd worden, in een uitgebalanceerde selectie met als belangrijkste aankoop een ervaren goede spits, een dominante aanvallende middenvelder, en een of twee ervaren verdedigers die samen het team met Rulli kunnen neerzetten. Aandachjtspuntje blijft wel een nieuwe trainer want hoe gaat Mislintat aankopen doen zonder een trainer te hebben die ook graag zijn. zegje wil doen over aankopen?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Kudus niet-presterend? Brobbey en Bassey vedetten? Wat heb jij gerookt dan?
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Je mag de Ajax Goden bedanken als Ajax dergelijk talent nog weet binnen te halen want de club staat er niet zo lekker op. Heeft Europees geen fijne visitekaart afgegeven op het veld. Als ze de verhalen van de spelers horen dat ze door de organisatie professioneel in de maling zijn genomen nodigt dat ook niet bepaald uit met het idee daar ga ik slagen
+1/-0

 
1 jaar geleden
Elke (top)club heeft wel eens een minder seizoen. Een sterke periode in Europa (2016-2022) is niet door één jaar ineens weggepoetst. De aantrekkingskracht van Ajax zal nog steeds groot blijven. Alleen moet je er wel voor zorgen dat het huidige seizoen een one-off blijft, dat het geen patroon wordt. Want dan kan het zich wél tegen je gaan keren op termijn en wordt het een hels karwei om je daar weer uit te vechten. De keuzes die deze zomer gemaakt worden, zullen belangrijk zijn in dat kader. Ik wens Mislintat en de scouts dan ook veel wijsheid toe (en niet blind staren op data a.u.b.).
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Zag onlangs een filmje van Ajax op Youtube waar Mislitat verteld over zijn werkwijze. Dat hij het Ajax DNA goed op zich in wil laten werken waar het voor staat om de club en voetbalfilosofie beter te leren kennen. Materiaal is een maand geleden online geplaatst en Mislitat gaat 19 mei beginnen. Hij viel mij niet tegen. Behoorlijk geïnteresseerd en leergierig. Dat moet natuurlijk ook. Hoop dat hij er wat van maakt. Tijd zal het leren.
+1/-0

1 jaar geleden
Tis heel simpel: wil hij zich ontwikkelen of gaat hij liever voor de glitter/glamour en het geld. Als het dat eerste is, dan kiest hij eerst voor een kleinere competitie en is Ajax in mijn optiek één van de beste opties die je kunt hebben. Of hij blijft langer bij Fenerbahce en kiest voor een vertrouwde omgeving, in een geleidelijke weg naar de top. Als het dat laatste is, dan gaat hij direct naar een Europese topclub en moet hij de mazzel hebben dat hij niet alleen snel kan aarden, maar ook kansen krijgt en geluk heeft dat het direct goed gaat. Want in de top zijn de kansen schaars en moet je er meteen staan, of blijf je een illusie armer achter.

De keuze die hij zal maken (los van of dat nou Ajax zal zijn of niet) zal iets zeggen over zijn karakter en zelfvertrouwen. We gaan het zien. Wat mij betreft is ie welkom, maar hij moet het wel echt zelf willen.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.215 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao elsimao farioli forbs frimpong gaaei grillitsch henderson jong kaplan kiki lucca mikautadze mislintat ocampos rijkhoff schouten shogun simons skimovic sutalo tahirovic veerman weghorst