Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Naci Ünüvar vanwege blessure vervroegd terug naar Ajax

10 mei 2023 17:39 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

[Update] Naci Ünüvar vanwege blessure vervroegd terug naar Ajax; image source: Pro Shots

Diverse Turkse media melden dat het huurcontract van Naci Ünüvar is verscheurd door Trabzonspor. De talentvolle middenvelder keert daarom nu al terug bij Ajax. De 19-jarige jeugdinternational zou het hele seizoen uitkomen voor Trabzonspor, maar speelde uiteindelijk maar twaalf duels. Trabzonspor werd afgelopen seizoen nog kampioen in Turkije, maar zal dit seizoen geen Europees ticket in de wacht weten te slepen.

Update 18:22: Ajax heeft via de officiële kanalen bevestigd dat Naci Ünüvar vervroegd terugkeert naar Amsterdam. Vanwege een blessure kan de middenvelder in ieder geval dit seizoen niet meer in actie komen, waardoor alle partijen zijn overeengekomen dat hij per direct teruggaat naar Ajax.

Meer op Ajax.nl




Tags

unuvar trabzonspor teruggaat turkije verscheurd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Kunnen we nu concluderen dat Unuvar ook een flop is ? Niet goed genoeg ? Ik snap dat deze jongen Turkse roots heeft en verhuren was de beste optie (denk dat niet had toegevoegd aan het waardelozen seizoen).
+2/-0

 
12 maanden geleden
We hadden hem beter hier kunnen hebben, hij kan het niet slechter hebben gedaan dan de koekebakkers die de afgelopen wedstrijden in het veld stonden met ons mooie Ajax shirt aan.
+5/-0

12 maanden geleden (gewijzigd)
Haha verscheurd. Ik hoop ergens dat ze dat ook echt heel theatraal hebben gedaan, recht voor z’n gezicht. Kan het niet helpen. Ik moet mijn pleziertjes toch ergens zoeken dit seizoen.
+1/-2

12 maanden geleden (gewijzigd)
Kan mooi met Sontje Hansen mee naar NEC…
+2/-0

12 maanden geleden
19 jaar is eigenlijk nog heel jong. Zeker voor een speler die het sowieso nooit van zijn fysieke capaciteiten zal moeten hebben. Te vroeg om het nu al op te geven. Maar zoals in het artikel vermeld wordt is het een middenvelder en dus moet je hem daar ook opstellen en niet ergens op de flank wegzetten.
+5/-0

12 maanden geleden
Verhuren binnen NL komend seizoen
.
+2/-0

12 maanden geleden (gewijzigd)
Klassiek voorbeeld van groot talent in de jeugd, maar moeite met de stap naar het grote mannen voetbal. De vraag is of zijn techniek, handelingssnelheid en inzicht verfijnd genoeg zullen zijn, om zijn gebrek aan fysiek te compenseren. Dit is ook precies de reden waarom we helaas nooit zullen weten of Nouri het gered had in de top. De laatste stap blijft de moeilijkste en Ünüvar zal niet het laatste grote talent zijn dat uiteindelijk op dat punt sneuvelt (AZ gaat dat ook nog wel merken met hun huidige 'gouden lichting'). Wat overigens niet betekent dat hij dan niet alsnog een carrière à la Becker of Nunnely kan hebben.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos