Transparent
Inloggen
Sluiten

John Heitinga: 'Van onze ploeg mag een reactie op de verloren finale verwacht worden'

5 mei 2023 11:18

In gesprek met Ajax.nl geeft John Heitinga aan dat hij wil dat zijn ploeg tegen AZ dezelfde geestdrift op de mat legt als een week geleden ook in de bekerfinale werd gedaan. "Zoals wij zondag tegen PSV een reactie hebben gegeven op de nederlaag van een week eerder, zo mag van onze ploeg zaterdagavond tegen AZ ook een reactie op de verloren finale verwacht worden", aldus Heitinga. "In eigen huis weten we ons gesteund door ruim 50.000 supporters. We moeten het samen doen, als team op het veld maar ook met de supporters."

Heitinga gaat verder: "Zij verdienden in De Kuip ook dat we de beker zouden winnen. De kansen om het af te maken hebben we gecreëerd, maar niet benut. Dat is hard aangekomen en we hebben het maandag geanalyseerd. Daarna hebben we de finale achter ons gelaten. We weten wat ons de komende vier duels te doen staat."




Tags

heitinga aangekomen bekerfinale geestdrift kuip

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos