Transparent
Inloggen
Sluiten

'FC Twente meldt zich voor Youri Regeer'

3 mei 2023 21:59 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"FC Twente meldt zich voor Youri Regeer"; image source: Pro Shots

FC Twente hoopt de selectie komende zomer te kunnen versterken met Youri Regeer. Dat weet het Algemeen Dagblad te melden. De Tukkers hebben zich afgelopen maand al bij Ajax gemeld, maar tot een akkoord is dit nog niet gekomen. Of Regeer een transfer zelf ziet zitten is bovendien nog onduidelijk. In januari was hij nog dicht bij een verhuur aan FC Emmen, maar dat wees hij op het laatste moment zelf af in de hoop om onder John Heitinga vaker speelminuten te mogen maken. Hij kwam echter niet verder dan drie korte invalbeurten.

Naast Regeer hoopt FC Twente ook Annas Salah-Eddine over te kunnen nemen. Hij speelt momenteel al op huurbasis in Enschede en als het aan de Tukkers ligt, wordt dat een definitieve transfer. De verwachting is echter dat Salah-Eddine in de zomer in eerste instantie eerst zal gaan aansluiten bij de A-selectie van Ajax.

Meer op AD.nl




Tags

regeer twente salah annas emmen enschede heitinga

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Salah-Eddine moet je echt niet laten gaan. Goed dat hij aansluit in de voorbereiding. Dan is linksback goed voorzien met Wijndal (die het echt wel weer op gaat pakken), Salah-Eddine en Hato.
+3/-0

12 maanden geleden
Misschien een mooi moment om Zerrouki te betrekken bij deze deal. Die gozer kan lekker voetballen en kan, in tegenstelling tot onze huidige nummer 6, een steekpass geven.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal