Transparent
Inloggen
Sluiten

Bergwijn: "Het was teleurstellend eigenlijk"

30 april 2023 23:33

"Hoe was het in de kleedkamer?" Die vraag werd Bergwijn gesteld toen hij voor de camera kwam bij ESPN. Hij reageerde: "Teleurgesteld, teleurstellend eigenlijk".

Over de 1-0 zei Bergwijn: "Ik heb hem nog niet terug gezien eigenlijk. Het maakt niet uit wie scoort, als hij er maar in gaat."

Ook bij Bergwijn kwam het onderwerp naar voren dat hij al juichte voor de bal van Brobbey die er niet in ging. Hans Kraay vroeg hem wat er gebeurde, waarop zijn reactie was: "Ik zag hem Drommel uit kappen, dus ik dacht dat hij er in ging en liep al naar hem toe. Maar aan Brian's gezichtsuitdrukking zag ik dat hij er niet in ging. Het is niet anders."

De laatste vraag van Hans Kraay was: "Kan het seizoen nog enigszins goedgemaakt worden?"
Bergwijn: "We moeten gewoon vechten voor die Champions League spot, dat is een must voor ons. Het is gewoon al een klote seizoen, maar als we dat niet redden is het nog erger. We hebben 100% een groep die elkaar kan oppeppen. We moeten als groep bij elkaar blijven en die vier wedstrijden vechten en dan gaan we het zien. "




Tags

bergwijn hans kraay brobbey drommel espn gezichtsuitdrukking juichte kappen oppeppen spot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord frankrijk gaaei godts hato henderson hijbij hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa zucht