Transparent
Inloggen
Sluiten

Davy Klaassen: 'Een jaar zonder ook maar iets te winnen is helemaal vervelend''

29 april 2023 13:22

In gesprek met Ajax TV heeft Davy Klaassen aangegeven dat Ajax de nederlaag van afgelopen weekend tegen PSV én die van de bekerfinale van vorig jaar van zich af moet zien te spelen. "Een jaar zonder kampioenschap is al erg, maar een jaar zonder ook maar iets te winnen is al helemaal vervelend", aldus Klaassen. "De eerste twee dagen was het vooral teleurstelling en nu is het de honger. Het is zaak dat we ons als team oprichten en motivatie halen uit de kans op het winnen van een prijs."

Ajax kende met FC Twente en Feyenoord een lastige weg richting de finale. "In die wedstrijden hebben we laten zien wat we kunnen en wat we elke week moeten laten zien", zo gaf hij aan. "Dat is iets waar we ons aan vasthouden, maar dat komt niet vanzelf."

Ook blikte de middenvelder terug op de finale van vorig seizoen. "Die hadden we nooit mogen verliezen. Er zat een beetje pech bij, maar we hebben het toen echt weggegeven", zegt hij daarover. "Het doet pijn om daar beelden van terug te zien, omdat het onnodig was. De jongens die daar vorig jaar bij waren, hebben daar hetzelfde gevoel bij."
Tags

bekerfinale feyenoord honger motivatie oprichten twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangaande afserveren akpom bergwijn bertjek boerhout branco brobbey chaotisch deadline elsimao farioli gaaei gooijer hato jim jong kaplan kiki kroes leverkussen mislintat rasmussen rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson