Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax wees bod van 23 miljoen euro op Calvin Bassey af'

28 april 2023 19:11 - Kick-off Podcast
Foto: Pro Shots

"Ajax wees bod van 23 miljoen euro op Calvin Bassey af"; image source: Pro Shots

Ajax heeft afgelopen winterstop een bod op Calvin Bassey afgewezen. Dat onthulde clubwatcher Mike Verweij in de Kick-off Podcast van De Telegraaf. "Ik hoorde gisteren tot mijn stomme verbazing dat er een bod van 23 miljoen euro is binnengekomen op Calvin Bassey. Vanuit de Premier League", aldus Verweij. "Sommige mensen binnen Ajax dachten dat hij ooit wel voor veertig miljoen euro verkocht zou kunnen worden."
Discussieer mee op de forums


Tags

bassey verweij binnengekomen kick podcast stomme telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Dit is een grap toch??? Toch?
+4/-2

 
2 maanden geleden
Nou als dit geen grap is… dan dan… Ik heb gewoon echt geen idee wat ik hier moet typen nu.
+5/-1

 
2 maanden geleden
Bewijs van onvermogen , degene die t afwees!!
+4/-1

2 maanden geleden
Wat een reacties… als je een beetje beeld hebt van hem in Schotland voor Ajax, weet je dat hij veel beter kan. De vraag is, welke trainer krijgt hem weer goed aan het spelen.
+6/-1

 
2 maanden geleden
Haha schei toch uit man.
+3/-3

 
2 maanden geleden
Laten we die trainer nou net niet hebben?!
+1/-1

2 maanden geleden
Haha 😅 natuurlijk een verlate 1 april grap. Uiteraard uit de koker van onze zogenaamde mediapartner de TeleVaag 🤡
+2/-0

2 maanden geleden
Komt wel goed met deze jongen. Moet gewoon een serie van wedstrijden spelen.
+4/-2

2 maanden geleden (gewijzigd)
Het is probleem is dat Bassey terecht is gekomen in een afgeroomd elftal. Natuurlijk, een aankoop voor zo een bedrag moet er gelijk staan, dus wat dat betreft een miskoop. Verder denk ik dat hij van toegevoegde waarde kan zijn in een beter elftal (dus op lange termijn hoeft het geen miskoop te zijn), een elftal met meer afspeelmogelijkheden. Dan komen zijn verdedigende kwaliteiten pas goed bovendrijven en valt zijn gebrek aan voetballend vermogen niet op, omdat hij aan alle kanten de bal kan afgeven. Nu heeft hij die afspeelmogelijkheden niet, want dit is een elftal bij elkaar geraapt zooitje dat als geheel zelfs slechter is dan de selecties van net na de revolutie.
+5/-0

 
2 maanden geleden
Zodra hij van toegevoegde waarde is.... en dan ben je denk ik nog één, of mogelijk zelfs twee seizoenen verder om alleen al zijn basistechniek op orde te krijgen, en dan? Tegen die tijd gaan ze hem waarschijnlijk verkopen.

De enige redding die ik voor Ajax zie is dat ze geleerd hebben van afgelopen zomer. Over enige tijd zullen ze de uiteindelijke schade kunnen meten zowel sportief als financieel. Ik sta niet raar te kijken als ze tot de rekensom komen dat ze naast de sportieve schade een bedrag van meer dan 100 miljoen euro zijn misgelopen.

Van de zomer weten we meer.. Onder andere of er met Ajax gogme van weleer echte directe versterkingen worden aangetrokken die het voetbal weer naar een hoger plan kunnen trekken.
Het kan Ajax maken of verder afbreken waarbij nog weinig te zeggen valt of Mislitat hier de aangewezen man voor is? Laat hij zich bijvoorbeeld goed adviseren door oud spelers en staf?? Of draait hij ook een computerprogramma er doorheen met allerlei datagegevens. Over een maand of drie weten we meer
+1/-1

2 maanden geleden
Iemand opgelet hoe het WERELDTALENT Taylor hem keer op keer in de problemen bracht afgelopen weekend? Pakte Bassey de bal....gaf hij hem aan de goede kleur.....speelde ons wereldtalent hem op zijn verkeerde been terug en verlegde het probleem weer naar hem.Ik ben de laatste die Bassey bij Ajax vind passen maar zou op zich schelen als de heertjes op het middenveld ook een keer meededen om hem een heeeeel klein beetje te helpen.
+3/-0

2 maanden geleden
Jesus.. hadden we kiet kunnen spelen of deze drama speler?
Holy shit. En wie heeft dat tegengehouden dan?
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez bassey berghuis bergwijn bestuurder blind boomen bosz branco elsimao frimpong hato heitinga jong jordi maradona mediaoptredens messi mislintat molenaar oei oranje rulli rvc sar sjakie tadic timber vos wijndal