Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mohammed Kudus in beeld bij Arsenal'

27 april 2023 22:13 - Daily Cannon
Foto: Pro Shots

"Mohammed Kudus in beeld bij Arsenal"; image source: Pro Shots

Volgens David Ornstein is Mohammed Kudus in beeld bij Arsenal. Dat gaf de Engelse journalist aan tegenover Daily Cannon. De huidig nummer twee van Engeland is voor komende zomer op zoek naar een nieuwe acht en voor die positie zijn Mason Mount en de middenvelder van Ajax in beeld. Afgelopen winter werd Kudus al gelinkt aan clubs uit de Premier League, Bundesliga en Ligue 1, terwijl hij afgelopen zomer naar verluidt zelfs al een akkoord had bereikt met Everton.

Meer op Daily Cannon
Discussieer mee op de forums


Tags

kudus arsenal bundesliga cannon engeland everton ligue mount ornstein

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
De enige speler met een actie staat in de belangstelling van heel veel topclubs en zal ons dus wel gaan verlaten. Het enige vraagteken is het prijskaartje waar onze nieuwe Duitse aanwinst zich mag gaan bewijzen want daar moet een buitensporig prijskaartje aan.
Hij is dat waard en de rest binnen Ajax is verhoudingsgewijs niets meer waard dus zal Kudus de renovatie moeten opbrengen.
Het ga je goed Mo, je hebt gelijk dat je weg wilt want bij speeltuin Ajax zal de malaise volgend jaar ook niet voorbij zijn. Ajax wordt geleid door zakenmensen en mensen zonder voetbalhart. Eerst zal er meer Ajax dna binnen de club moeten komen voor de beslissingen want looking back naar het afgelopen jaar doet mijn Ajax hart heel veel pijn.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Vergeet het maar. Kudus wilde vorig jaar al weg bij de eerste club die zich aanmeldde. Nu staat hij bij meerdere clubs in de belangstelling. Ajax speelt komend seizoen geen CL heeft enkele spelers in dienst die een behoorlijk salaris krijgen (o.a. Tadic, Brobbey en Bergwijn). Zonder CL miljoenen zal dat geld ergens anders vandaan komen. Ik reken op een vertrek van minimaal Timber, Alvarez en Kudus. Ze zullen opnieuw de puzzel moeten neerleggen, en misschien is dat zo slecht nog niet aangezien wij op dit moment over puzzelstukjes beschikken die niet in een Ajax puzzel passen.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Dat zou het mooiste zijn. Voor Bergwijn en Alvarez moet samen ook tegen de 50 miljoen te vangen zijn en dan Kudus openbreken en verhogen.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Mooi, maar niet realistisch gezien de huidige situatie van de club. Sven1987 somt het goed op hierboven.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Als 10 miljoen krijgt voor Bergwijn mag je in je handen klappen
+4/-0

 
1 jaar geleden
Ik hoop dat hij nog zo'n 15 miljoen opbrengt en voor Alvarez kan je nog wel goed cashen, hopelijk een ruime 30 miljoen.
Die Bergwijn doet mij trouwens qua voetbal steeds meer aan Promes denken. Eerst wat goede wedstrijden en flink wat goals en dan continu fc pannenkoek.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Zou mooi zijn Kudus te behouden maar denk dat de meeste spelers zo spoedig mogelijk Ajax willen verlaten omdat ze in de maling zijn genomen door de NV met B/C- garnituur die is aangekocht waardoor er niet meer op een goed niveau gespeeld kan worden, geen eer meer te behalen valt.

Naast Kudus zie ik Timber, Tadic, Klaassen, Taylor en Berghuis vertrekken. Zullen Vos en Hato hun kans grijpen om te vertrekken zodra een Engelse of Spaanse club met gezond beleid interesse toont. En als vader Sérgio Conceição slim is haalt hij zijn zoon terug naar Portugal want de kans is groot dat Ajax volgend seizoen conference league speelt en opnieuw zonder prijzen komt te zitten.
+2/-0

1 jaar geleden
Die is weg van de zomer en ik vrees voor minder dan 40 miljoen. Hij heeft gelijk ook, want met de huidige selectie en het huidige beleid ziet het er niet naar uit dat Ajax volgend jaar zal gaan vlammen. Met een goed seizoen op CL-niveau had Kudus 60-70 miljoen kunnen opleveren. Ik lees reacties dat Timber en Bergwijn ook weg (moeten) gaan van de zomer, maar dat zie ik niet gebeuren en zeker niet voor veel geld. Het is echt beschamend wat Ajax dit seizoen laat zien. Ik begrijp ook niet dat Bergwijn en Taylor maar kansen blijven krijgen nadat ze structureel onvoldoendes scoren.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Zo logisch als wat. Het ergste wat spelers met een voetbalmissie kan overkomen is dat er B of zelfs C-materiaal naast je word geplaatst waardoor je in feite voor schut word gezet. Dan voel je je niet meer serieus genomen. Speel je jaar in jaar oud op het hoogste niveau en sta je plotseling met zeer matige spelers om je heen voor jan l*l te spelen.

De spelers hebben het meegekregen en de nieuwe TD heeft nog niks gedaan of bewezen. Mislitat blijft zo lang een groot vraagteken of hij het tij des Ajax kan keren. Laat staan dat de nieuwe voorzitter van de RvC die beterschap beloofde hetgeen op de rit kan krijgen door de juiste directieleden op de juiste plek te zetten. Dat geld ook voor wie het nieuwe hoofd van de jeugdopleiding word. Dat is vooralsnog onbekend. Word het Marciano Vink, of bijvoorbeeld een Duitser? Je weet het niet voor het moment.

In de huidige onzekere fase zul je zien dat (jeugd)spelers liever vertrekken met het idee mocht het er ooit weer slim aan toe gaan komen we mogelijk wel weer eens terug. Ik zou precies het zelfde doen. Voor het moment kan het nog alle kanten uit. Gaat de NV in zien wat er mis is gegaan en leren ze er van?? Willen ze weer des Ajax een gezonde koers uitzetten binnen alle gelederen aangaande voetbal, of loopt het verder uit de hand??

Laatst zij ik nog tegen een neef van mij en Ajacied dat het er om gaat spannen. Of ze pakken het goed aan en anders kun je er net zo goed een hockeyclub van maken. Er is al een oud hockeycoach aan boord!
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom basten berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao elsimao farioli forbs frankrijk gaaei godts grillitsch henderson hlynsson jong kiki lucca mikautadze mislintat ocampos pinchhitter rijkhoff sevic shogun skimovic veerman weghorst