Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Christian Rasmussen verlengt tot 2027

25 april 2023 21:06 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Christian Rasmussen verlengt tot 2027</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen meldt Ajax dat Christian Rasmussen een nieuw contract bij de club heeft getekend. De Deense spits ligt nu tot de zomer van 2027 vast in de Johan Cruijff ArenA. Zijn vorige verbintenis zou in 2024 aflopen. Rasmussen werd in 2019 overgenomen van FC Nordsjælland en kwam tot nu toe tot drie officiële duels in Ajax 1. Voor Jong Ajax heeft hij 77 wedstrijden op zijn naam staan.

Meer op Ajax.nl
Tags

rasmussen arena jong nordsjaelland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
1e goede nieuws in weken.
+2/-1

1 jaar geleden
Rasmussen heeft zeker wel kwaliteiten, maar laat het de laatste tijd niet meer zien. Voor een jonge speler had ik meer snelheid verwacht.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Hij is toch geblesseerd?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hij is meer een middenvelder dan een aanvaller. Vind het sowieso geen versterking. Zou hem eerst voor een jaar verhuren. Mogelijk zelfs nog voor een tweede jaar als er nog steeds weinig progressie is geboekt, maar goed, Mislitat bepaald en heb geen hoge dunk van de man.
+1/-0

1 jaar geleden
Inmiddels 20 jaar met slechts drie invalbeurten. Snap niet waarop de contractverlenging is gebaseerd? Als dit de eerste klus van Mislitat is begint het nou al te duizelen. Gravenberch was drie stappen verder maar laat je op de zelfde leeftijd gaan om vervolgens Grlitisch aan te trekken die het niveau weer niet aan kan. Waar is mijn Ajax van weleer gebleven???
+1/-1

 
1 jaar geleden
Gravenberch wilde zelf weg. De club moest hem wel laten gaan om nog wat aan te verdienen, hij had een contract voor nog maar 1 jaar.
+5/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Na mijn mening ook wanbeleid. Zowel voor Ajax als Gravenberch een drama. En dan was Gravenberch nog niet top in rendement maar kon iets waar anderen dit jaar in falen, de bal in de ploeg houden.

Gravenberch het zelfde salaris geven als Bayern was voor Ajax te veel van het goede. Daarentegen kopen ze voor 100 miljoen rotzooi. Dat vinden ze een gezonde ontwikkeling van zaken.

Wat zo jammer is is dat Marc Overmars het vermogen van Ajax naar ongekende hoogte wist te brengen door slim in te kopen, en duur te verkopen. Het kost jaren om er over te doen maar zodoende kon Ajax mee in de CL en betere salarissen betalen. Mogelijk zelfs enkele zeer jonge talenten langer voor de club behouden zodat op belangrijke posities de kwaliteit bewaard bleef. Als ze Gravenberch plus 5 miljoen er bij hadden gegeven had hij mogelijk wel willen verlengen.

Maar uiteindelijk verliezen we sportief zoveel dat de CL dit seizoen weinig opdracht en waarschijnlijk de volgende gaan mislopen. Bij elkaar opgeteld loop je dan 80 miljoen euro of meer mis. Wat is dan 5 miljoen aan salaris meer?
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Het gebeurt al jaren dat de jeugd zo snel mogelijk vertrekt onder het mom van "de volgende stap". Ik vind niet dat het valt onder wanbeleid. Wat moet je als club als een speler niet wil verlengen? Het was ook niet zo dat Gravenberch zo onmisbaar was dat je beter af was als je hem aan zijn contract hield.

Dat er vervolgens niet goed wordt ingekocht is wanbeleid en alleen dat kun je de clubleiding kwalijk nemen bij het geval Gravenberch.
+1/-0

 
Het is inderdaad heel realistisch dat een club als Ajax salarissen van 10 miljoen gaat geven :denk
+2/-0

1 jaar geleden
Misschien talentvol maar komt tekort om volgend seizoen een rol van betekenis te spelen.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao elsimao farioli frankrijk frimpong gaaei grillitsch henderson jong kaplan kiki koeman lucca mikautadze mislintat ocampos rijkhoff schouten shogun simons sutalo tahirovic veerman weghorst